Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausa fināls šosezon notiks Ventspilī

Rolands Eliņš

Latvijas kausa fināls šosezon notiks Ventspilī
Foto: Nora Krevņeva-Baibakova.

Latvijas Futbola federācija paziņojusi, ka šosezon Latvijas kausa izcīņa noslēgsies ar finālspēli astotajā novembrī Ventspilī. 11.lv Latvijas kausa izcīņā veikta pirmās kārtas izloze.

Latvijas kausa izcīņā pieteikušās 47 komandas. Līdzīgi kā iepriekš, komandas sadalītas pa vairākiem posmiem, un Virslīgas un pirmās līgas komandas cīņā iesaistīsies vēlāk un pirmajā posmā vēl nestartēs. Šodien notikušajā pirmā posmā 26 komandas no zemākajām līgām tika sadalītas 13 pāros, kamēr automātiski otrajā posmā iekļuva FK „Alberts” un FK „Valka”.

Pirmās kārtas spēles būs jāaizvada līdz devītajam augustam. Otrajā kārtā piedalīsies uzvarējušās komandas, izlozes veiksminieces „Alberts” un „Valka”, kā arī deviņas 1. līgas komandas. Tam sekos trešā kārta, kamēr Virslīgas klubi cīņā iesaistīsies no ceturtās kārtas jeb astotdaļfināla.

Pašreizējā kausa īpašniece ir RFS, kas šo titulu ieguva pirmoreiz savā vēsturē. Šogad kausa ieguvēju paredzēts noskaidrot finālspēlē Ventspilī, kas norisināsies astotajā novembrī. Stadiona mājiniece „Ventspils” vienība Latvijas kausa finālā bijusi regulāra dalībniece – kopš 2015. gada tā piedalījusies trīs finālos, triumfējot 2017. gadā. „Ventspils” ir otra titulētākā Latvijas kausa dalībniece, tikai par vienu titulu atpaliekot no rekordistes „Skonto”.

Jāatgādina, ka uzvara Latvijas kausā sniedz ceļazīmi uz Eiropas līgas kvalifikācijas turnīru nākamajā sezonā.

  +1 [+] [-]

, 2020-07-07 17:36, pirms 4 gadiem
O,tas priecē.

     [+] [-]

, 2020-07-08 11:08, pirms 4 gadiem
Nepiedalās 2.līgas vienības ''Balvi'', ''Preiļi'', ''Olaine''.

''Salaspils'' un ''Jūrnieks'' otro sezonu pēc kārtas tiksies 1.kārtā.

     [+] [-]

, 2020-07-08 11:09, pirms 4 gadiem
Jāatgādina, ka uzvara Latvijas kausā sniedz ceļazīmi uz Eiropas līgas kvalifikācijas turnīru nākamajā sezonā.

2021.gadā jau būs Eiropas Konferenču līga.