Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausā tiksies "Metta/LU" un "Jelgava", septiņu spēļu tiešraides Sportacentrs.com

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas kausā tiksies "Metta/LU" un "Jelgava", septiņu spēļu tiešraides Sportacentrs.com
Andris Riherts
Foto: Māris Greidāns

Šodien Latvijas kausa izcīņā notiks septiņas spēles, un visas tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com. Galvenais duelis notiks pulksten 16:00, kad spēkus samēros divas Virslīgas komandas – "Metta/LU" uzņems "Jelgavu".

Latvijas kausa astotdaļfināli sākās vakar, kad iepriekšējo divu sezonu valsts čempions Jūrmalas "Spartaks" savā laukumā, lai gan uz papīra spēle notika viesos, ar 8:1 sakāva "Ghetto/Gvatar" komandu. Uzvarētāju rindās ar trim precīziem sitieniem izcēlās leģionārs Oļegs Dmitrijevs, bet rezultātu 14. minūtē atklāja Latvijas izlasē spēlējušais Jurijs Žigajevs. Savukārt zaudētāju rindās goda vārtus ar pendeles palīdzību iesita Konstantīns Zabarovskis, kurš labāk pazīstams kā Latvijas futzāla valstsvienības pārstāvis.

Šodien laukumā dosies septiņas atlikušās Virslīgas komandas, taču ceturtdaļfinālā var iekļūt tikai sešas – izlozei labpatikās kopā savest "Mettas/LU" un "Jelgavas" futbolistus, un vienai komandai skrējiens pakaļ kausam, kas dotu vietu Eirokausos, beigsies šodien. Jelgavnieki, kuri pavisam nesenā pagātnē Latvijas kausu izcīnīja trīs gadus pēc kārtas, ar 13 spēlēs sakrātajiem 11 punktiem Virslīgā ir sestie, bet studenti seko ar četriem punktiem. Bez uzvarām ir arī "Valmiera Glass ViA", kuras kontā divi punkti un kurai šodien jāaizvada izbraukuma mačs Preiļos.

Virslīgas līdere RFS šodien aizvadīs dueli pret "Limbažiem", kas iepriekšējā kārtā sarūpēja pārsteigumu un 11 metru sitienu sērijā no tālākas cīņas izslēdza Ogres NSC. Pamatlaiks un pagarinājums noslēdzās bez gūtajiem vārtiem, bet pendelēs limbažnieki bija pārāki ar 3:2. Tikmēr krietni saspringtāks duelis gaida ambiciozo un nule vairākus pastiprinājumus piesaistījušo "Riga" FC, kas spēkosies ar pirmās līgas trešās vietas īpašnieci "Super Nova".

Latvijas kausa izcīņa, astotdaļfināls

DatumsLaiksSpēleRezultāts
6. jūlijs19:30Ghetto FC/Gvatar - Spartaks Jūrmala1:8 (0:4)
7. jūlijs12:00Grobiņas SC - Daugavpils/Progress
13:00BetLanes - Ventspils
14:00Super Nova - Riga FC
14:00Preiļu BJSS - Valmiera Glass/ViA
16:00Metta/LU - Jelgava
17:00RTU FC/Skonto Academy - Liepāja/Mogo
21:00Limbaži - RFS

     [+] [-]

, 2018-07-07 12:20, pirms 6 gadiem
Šodien pamatīgs futbola maratons. No 12 Līdz 23.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-07 12:31, pirms 6 gadiem
tīri feini būtu bijis, ja būtu arī kādu spēli 7dienā ielikuši