Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Vācu jaunieši Latvijas sieviešu 1. līgas futbola spēles laikā nozog stūra karodziņu

Vācu jaunieši Latvijas sieviešu 1. līgas futbola spēles laikā nozog stūra karodziņu
Foto no izsekošanas procedūras

Divi vācu jaunieši svētdien Latvijas sieviešu pirmās līgas futbola čempionāta spēles laikā nozaguši bumbu un stūra karodziņu, vēlāk slēpjoties "Arēnā Rīga", sarunā ar Sportacentrs.com pastāstīja futbola skolas "Metta" ģenerālsekretārs Ģirts Mihelsons.

1995. un 1996. gadā dzimušie jaunieši svētdien baudīja sporta pēcpusdienu. Vispirms viņi apmeklējuši Latvijas kausa maču starp "Riga" FC un Jūrmalas "Spartaks" komandām, pēc tam iegājuši sieviešu pirmās līgas spēlē starp FS "Metta" un FK "Iecava", bet noslēgumā bija plānojuši doties uz Eiropas U18 čempionāta basketbolā finālspēli. Tiesa, sieviešu futbola spēlē viņi sastrādājuši nepatikšanas un attapušies policijas iecirknī.

"Viņi paskatījās maču un, sākoties puslaika pārtraukumam, gāja prom, turklāt pa ceļam savāca spēles bumbu un izrāva stūra karodziņu," notikumu gaitu pastāstīja Mihelsons. "Abus izsekoja bumbu padevēji un arī viņus nofotogrāfēja. Tomēr, kad vācieši pie "Arēnas Rīga" kasēm iejuka cilvēku pūlī, bumbu padevēji viņus pazaudēja. Nekavējoties sazinājos ar arēnas apsardzes dienestu, un ar kameru starpniecību viņus ātri atradām. Cik gan daudzi cilvēki dodas uz basketbolu ar futbola bumbu rokās? Karoga kātu viņi aizmeta drīz pēc Hanzas vidusskolas teritorijas atstāšanas, bet pašu karodziņu ielika kabatā."

Kā saka Mihelsons, pēc noziedznieku noķeršanas izsaukta pašvaldības policija, jo futbola skolai "Metta" nodarīti 170 eiro zaudējumi - 150 eiro par bumbu un 20 eiro par karodziņu. "Piedāvāju mierizlīgumu, bet viņi teica, ka neko nav ņēmuši, un divreiz manu piedāvājumu noraidīja. Vēlāk viņi aizmeta karodziņu, bet, kad iecirknī uzrādījām to un ieradāmies kopā ar lieciniekiem, viņi sāka atzīties," stāsta Mihelsons, paužot, ka vāciešiem varēja sanākt lielas nepatikšanas. "Viņus varēja aizturēt uz 48 stundām, kā arī pavēstīt par notikušo Vācijas konsulātam. Turklāt viens no viņiem ir Vācijas Futbola federācijas licencēts tiesnesis. Beigās viņi ļoti nožēloja izdarīto, sakot, ka to sastrādājuši alkohola reibumā. Paldies apsargiem un policijai, kas strādāja ļoti profesionāli."

Aizvadītajā mačā FS "Metta" komanda izcīnīja uzvaru ar rezultātu 7:0. Otrajā puslaikā tika izmantots rezerves karodziņš, bet tas gan bija citā krāsā kā pārējie trīs.


, 2018-08-06 16:44, pirms 6 gadiem
Labi vēl, ka katrs nenozaga pa futbolistei un neaizrāva uz Vāczemīt'.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-06 17:51, pirms 6 gadiem
nu vismaz rēcīgi čaļi
, 2018-08-06 18:25, pirms 6 gadiem
Interesanti, ka zaudējumuos ierēķināja bumbas, kurai nekas netika nodarīts, cenu. Vācieši bumbu atdeva tādu,kādu paņēma, bet Ģirts par bumbu vēl iekasēja 150,-Euro.
, 2018-08-06 21:45, pirms 6 gadiem
Lai maksā par savu stulbumu un citu cilvēku iztērēto laiku!
, 2018-08-06 22:36, pirms 6 gadiem
puslaiks rakstīja: Interesanti, ka zaudējumuos ierēķināja bumbas, kurai nekas netika nodarīts, cenu. Vācieši bumbu atdeva tādu,kādu paņēma, bet Ģirts par bumbu vēl iekasēja 150,-Euro.
Un kāpēc, lai neierēķinātu? Ja nozagsi mašīnu, bet pēc tam tevi ar to atradīs, diez vai saimnieks tev paspiedīs roku un neko vairāk neprasīs.
, 2018-08-07 09:27, pirms 6 gadiem
puslaiks rakstīja: Interesanti, ka zaudējumuos ierēķināja bumbas, kurai nekas netika nodarīts, cenu. Vācieši bumbu atdeva tādu,kādu paņēma, bet Ģirts par bumbu vēl iekasēja 150,-Euro.
Pag, tā nu gan nav. Citēju- "pēc noziedznieku noķeršanas izsaukta pašvaldības policija, jo futbola skolai "Metta" nodarīti 170 eiro zaudējumi "
Tātad uz brīdi, kamēr viņi nebija noķerti un bumba atgūta, varēja uzskatīt, ka būs prognozejami zaudējumi 170 eur, un rakstā nevienā vietā nav teikts, ka šāda summa arī tika beigās piedzīta.
, 2018-08-07 12:48, pirms 6 gadiem
sabikas rakstīja: nu vismaz rēcīgi čaļi
Ble vienmēr fascinē cilvēki, kas šādus komentus pasaka. Ceru, ka neesi pieaudzis cilvēks. Zagšana ir kriminālnoziegums, ja kas,var iesēdināt un pēc tam visu dzīvi tas velkas līdz. Recigi...
, 2018-08-07 17:41, pirms 6 gadiem
voins nav gatavs karam, kauns..
, 2018-08-07 21:55, pirms 6 gadiem
Mihelsons paskopojās, nenolīga apsargus uz spēli.
, 2018-08-10 13:35, pirms 6 gadiem
fantomas rakstīja: Ble vienmēr fascinē cilvēki, kas šādus komentus pasaka. Ceru, ka neesi pieaudzis cilvēks. Zagšana ir kriminālnoziegums, ja kas,var iesēdināt un pēc tam visu dzīvi tas velkas līdz. Recigi...
vienmēr fascinē cilvēki, kas vispār netver lauku. Skaidrs, ka tas ir rēcīgi, ja pālī, spēles laikā nozog bumbu un karodziņu! Konsekvences protams jaunībā neviens nerēķina. Bet nu līdz kriminālam tur kā līdz mēnesim. Adm. sods.
Rīgas "Mettas" futbolistes. Foto: FS Metta

Arī "Mettas" futbolistēm sezonas ievadā nevainojama bilance

Latvijas Sieviešu futbola līgas kopvērtējuma galvgalī pēc trim spēļu kārtām atrodas galvaspilsētas komandas "Riga" un "Metta".
''Riga FC'' un RFS spēles moments. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
1

"Riga" futbolistes SFL mačā pārspēj RFS vienību

LETA. "Riga" sestdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) trešās kārtas mačā un kļuva par turnīra līdervienību.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.