Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Latvijā populāri cilvēki aicina organizēt savus Futbola dienas pasākumus

Latvijā populāri cilvēki aicina organizēt savus Futbola dienas pasākumus
Futbola diena 2015

No 7. līdz 13. septembrim visas nedēļas garumā futbola mīļotāji visā Latvijā tiek aicināti piedalīties "Futbola diena 2015" pasākumos. Šogad pasākuma vēstnešu lomu uzņēmušies pazīstamie aktieri Dārta Daneviča un Andris Bulis, vienlaicīgi kļūdami par kapteiņiem savām īpaši izveidotajām izlasēm, kurās iesaistījušies daudzi Latvijā populāri cilvēki - kas tāds notiek pirmo reizi!

Dārtas Danevičas sieviešu komandas sastāvs ir sekojošs: dziedātāja Paula Dukure, TV personības Jana Duļevska, Kristīne Garklāva un Ketija Dombrovska, aktrise Elīna Dzelme, žurnāliste Una Ulme, dejotāja Aleksandra Kurusova, veselīga dzīvesveida popularizētāja Līga Andžāne, futboliste Olga Matīsa un gleznotāja Paula Zariņa.

Andra Buļa vīriešu komandā apvienojušies: radio DJ, TV personība un mūziķis un Gustavs Terzens, restorānu tīkla "Vairāk Saules" līdzīpašnieks Endijs Bērziņš, aktieris un režisors Intars Rešetins, politiķis Mārtiņš Bondars, dziedātājs Miks Dukurs, fotogrāfs Māris Ločmelis, aktieri Ģirts Ķesteris un Edgars Samītis, TV personība un mūziķis Valters Frīdenbergs, kā arī radio DJ Toms Grēviņs.

Aplūko visas zvaigznes vienuviet un uzzini viņu stiprās puses!

Kā ziņots iepriekš, Futbola diena jeb starptautiski dēvēta par "Grassroots Week" ir aktivitāšu kopums, kas ļauj ikvienam pozitīvā gaisotnē baudīt futbolu. Latvijas Futbola federācijas (LFF) mērķis, organizējot Futbola dienu, ir parādīt, ka futbola spēlei pietiek ar futbola bumbu un vēlmi piedalīties. Tieši tāpēc Futbola dienas sauklis ir "Ielaid futbolu savā pagalmā!". Mūsdienās futbols ir viena no spilgtākajām sociālajām parādībām sporta jomā, ar kuru aktīvi nodarbojas vairāki miljoni pasaules iedzīvotāju, bet vairāk nekā viens miljards cilvēku seko līdzi centrālajiem futbola notikumiem.

Jebkurš futbola entuziasts, līdzjutējs, klubs, sporta centrs, pašvaldība, organizācija vai draugu grupa tiek aicināti pievienot savus Futbola dienas 2015 pasākumus savā pilsētā vai novadā interaktīvajā Latvijas futbola kartē, kas atrodama mājaslapā www.futboladiena.lv. Plānotajam pasākumam sevī jāiemieso futbola gars, bet tā izpausmes veidiem nav nekādu ierobežojumu. Tāpat šajā Futbola dienai veltītajā mājaslapā ikvienam būs iespēja aplūkot, kad un kur norosināsies ar futbolu saistīti pasākumi, spēles un citas aktivitātes.

LFF un lidsabiedrība "Turkish Airlines" piedāvā interesantākā un radošākā Futbola dienas pasākuma organizatoram tikt pie iespējas doties ceļojumā divām personām uz Turcijas lielāko pilsētu Stambulu. Tāpat septembra beigās citu labāko un saistošāko Futbola dienas pasākumu rīkotāji saņems īpašas balvas.

Futbola dienas ietvaros 13. septembrī Rīgas 49. vidusskolas stadionā notiks meiteņu futbola festivāls "Live Your Goals" jeb "Sapņi piepildās", kas vienlaikus būs arī Futbola dienas 2015 noslēguma pasākums, kurā piedalīsies arī kapteiņu Dārtas Danevičas un Andra Buļa zvaigžņu komandas.

Futbola dienas pasākumi Latvijā norosināsies sesto gadu pēc kārtas. Pērn savu dalību Futbola dienas rīkotajos pasākumos apstiprināja vairāk nekā 150 organizācijas no visas Latvijas, bet Futbola dienas pasākumos oficiāli piedalījās vairāk nekā 8000 entuziastu un futbola spēlētāju.

Izmantotie resursi:
Futbola diena 2015

     [+] [-]

, 2015-08-06 16:24, pirms 9 gadiem
Vai Buļa vadībā tiek gatavots priekšlikums Virslīgas klubiem startēt Krievijas 1. līgā?

  +1 [+] [-]

, 2015-08-07 09:48, pirms 9 gadiem
Viss jau it kā labi, tikai kur Rīgas centrā ir tie brīvie laukumi kur spēlēt?

  +2 [+] [-]

, 2015-08-07 09:51, pirms 9 gadiem
vispirms derētu notvert sprāgstvielu metējus 49. vsk. futbola laukumā, ja jau tur kā minēts būs Super-puper festivāla nagla

     [+] [-]

, 2015-08-07 16:06, pirms 9 gadiem
Bullis nav Overtime Guntis ? lidzigas balsis...