Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

JDK noskaidroti finālisti

JDK noskaidroti finālisti
4.posma uzvarētāji "ATLAS"

4.augustā tika nosakidrotas tās 10 komandas, kuras 18. augustā cīnīsies par galveno balvu – Jūrmalas domes/DION kausu.

Kā jau tas tika prognozēts iepriekš, pēdējā posmā izvērtās ļoti sīva cīņa par tik ļoti nepieciešamajiem ieskaites punktiem, lai iekļūtu labākajā desmitniekā. Pieaugušo sacensībās piedalījās 15 komandas, bērnu sacensībās 4 komandas.

Bērnu sacensībās, uzvarot ļoti pārliecinoši visās spēlēs, šoreiz pretiniekiem nekādas cerības neatstāja „Globālie keksi”, otrie palika „FC Kauguri”, bet trešie „Jūrmala”.

Pirmajā kārtā komandas tika sadalītas trīs grupās pa piecam komandām katrā. Jau pirms pirmajam spēlēm bija skaidrs, ka ļoti grūti klāsies komandai „Basas kājas”, kuri bija ieradušies tikai 4 cilvēku sastāvā. Kā vēlāk izrādījās, tad spēlējot visu posmu mazākumā, un paliekot posmā pēdējā vietā, viņi palika pirmie aiz strīpas, lai iekļūtu finālā.

Uz pirmā laukuma lielākais pārsteigums bija „FK Zep”, kuri palika tikai ceturtajā vietā. Otrajā laukumā uzvaras visās spēlēs izcīnīja „ATLAS”, pārliecinoši uzvarot grupā. Ļoti sīvi cīņas ritēja arī uz trešā laukuma, kur par mata tiesu labāki bija „Saskaņas centrs”, otrajā vietā atstājot „PFD Kreiss”

Cīņā par uzvaru 4.posmā, „ATLAS” nezaudēja nevienu spēli un izcīnīja likumsakarīgu uzvaru. Otrie šoreiz „Saskaņas centrs”, trešie „PFD Kreiss”.

Jau 18. Augustā tiks noskaidroti 2012.gada Jūrmalas domes/DION kausa ieguvēji.

Finālposmam kvalificējās:

FK Zep
Kreiss
Saskaņas centrs
Atlas
Free
Stolichnaya
VBFK
FC FAN
PFD Kreiss
Joga Bonita

Sīkāka informācija par turnīru šeit

  -1 [+] [-]

, 2012-08-06 17:35, pirms 12 gadiem
FK Zep drāž visus ĀRĀ!!!!