Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

"Caramba" pret "Karostu": 2. līgas komandas Bolderājā cīnīsies par kausa pusfinālu

"Caramba" pret "Karostu": 2. līgas komandas Bolderājā cīnīsies par kausa pusfinālu
"Karosta" uzbrukumā. Foto: liepajniekiem.lv

Duelī starp "Caramba Rīga" un Liepājas "Karostu" šodien kļūs zināms, kura no otrās līgas čempionāta komandām sasniegs "Viensviens.lv" Latvijas kausa izcīņas pusfinālu, turklāt laukumā, visticamāk, dosies arī Latvijas futbola leģenda Māris Verpakovskis. Spēle Daugavgrīvas vidusskolas stadionā sāksies plkst. 14:00, to tiešraidē būs iespējams vērot Sportacentrs.com.

Aizpērn visasāk izskanēja iebildumi, ka Latvijas kausa izcīņā tiek izsētas komandas, līdz ar to zemāko līgu vienībām reti izdodas tikt tālāk par astotdaļfinālu, jo Virslīgas komandas savos pirmajos mačos tiekas pret tām nevis aklajā izlozē var tikt salozētas savā starpā. Tomēr tagad Virslīgas komandas vairs netiek izsētas un tas atmaksājies ar uzviju - ceturtdaļfinālu sasniegušas piecas Virslīgas, viena pirmās līgas un divas otrās līgas komandas, turklāt aktieris Kristians Kareļins šīs kārtas izlozē vēl vairāk iepriecināja neitrālos līdzjutējus, jo abas otrās līgas komandas tika salozētas savā starpā, kas nozīmē, ka kāda no tām iekļūs pusfinālā.

Tieši "Caramba" un "Karostas" duelis atklās Latvijas kausa ceturtdaļfinālu izspēli. Ikdienā "Caramba" spēlē otrās līgas Centra zonā, kur šobrīd ar 22 punktiem 11 spēlēs ieņem trešo vietu, par 11 punktiem atpaliekot no līderes "Ghetto", kas gan aizvadījusi par spēli vairāk, kamēr "Karosta" ar 22 punktiem desmit spēlēs ir trešā Rietumu zonā, par trim punktiem zaudējot līderei Saldus SS/Brocēnu NBJSS.

Šo komandu slavenākais spēlētājs viennozīmīgi ir Latvijas izlases visu laiku rezultatīvākais spēlētājs Māris Verpakovskis, pārstāvot "Caramba" rindas, kur ir vēl vairāki Virslīgas kluba RFS darbinieki. Verpakovskis līdz šim izgājis laukumā divās kausa spēlēs. Vispirms uzbrucējs 31. maijā pirmajā posmā palīdzēja ar 8:2 sagraut "Limbažus", pats iesitot vienus vārtus. Pēc tam otrajā posmā "Caramba" ar 5:3 apspēlēja Mārupes SC un ar 1:0, spēlējot arī Verpakovskim, "Salaspili", kamēr astotdaļfinālā ar 1:0 tika uzveikta arī pirmās līgas komanda JDFS "Alberts", vārtus 75. minūtē mazākumā gūstot Romānam Sulackim.

Kā sestdien paziņoja "Caramba" futbolists Raitis Grablovskis, "runā, ka arī viena no Latvijas futbola leģendām spēlēšot", liekot noprast, ka uz šo svarīgo spēli laukumā atgriezīsies arī Verpakovskis.

Tikmēr "Karostas" slavenākais futbolists ir Endijs Šlampe. Šī vienība vispirms pirmajā posmā ar 3:1 apspēlēja "Riga United", kam otrajā posmā sekoja uzvaras pār "Madona" (8:1) un "Tente" (1:0), bet astotdaļfinālā ar 4:1 tika uzveikti "LDz Cargo"/DFA futbolisti no Daugavpils, vārtus uzvarētājiem sasitot Jevgeņijam Koršakovam, Naurim Dobelim, Viktoram Jefremovam un Danielam Sērmoliņam.

Pārējās trīs Latvijas kausa ceturtdaļfināla spēles notiks 21. augustā, kad "Daugavpils" uzņems "Jelgavu", "Liepāja" savās mājās tiksies ar Virslīgas vicelīderi RFS, bet Virslīgas un pirmās līgas līderu duelī "Riga" savā laukumā spēkosies ar "Tukums 2000"/TSS. Pēc tam arī pirms Latvijas kausa pusfināla būs jauna izloze, bet fināls risināsies 26. oktobrī Jelgavā.

"Viensviens" Latvijas kausa ceturtdaļfināls

DatumsLaiksSpēleNorises vieta
4. aug.14:00"Caramba Rīga" - KarostaDaugavgrīvas vsk. stadions
21. aug.17:00"Daugavpils" - "Jelgava"Stadions "Celtnieks"
21. aug.19:00"Riga" - "Tukums 2000"/TSS"Skonto" stadions
21. aug.19:00"Liepāja" - RFSStadions "Daugava"


, 2019-08-04 09:34, pirms 5 gadiem
Cerams, ka Karostai izdosies pārvarēt arī šo kārtu. Būs jāpaskatās.
, 2019-08-04 10:27, pirms 5 gadiem
Daugavgrīva vs Karosta- romantiski un krimināli kā jau virsrakstā
, 2019-08-04 11:39, pirms 5 gadiem
Šodien noskaidrosies komanda,kura kļūs kādai virslīgas komandai pusfinālā par vieglu zaceni.
, 2019-08-04 11:49, pirms 5 gadiem
specha rakstīja: Daugavgrīva vs Karosta- romantiski un krimināli kā jau virsrakstā
Caramba nav no Daugavgrīvas
, 2019-08-04 11:51, pirms 5 gadiem
Vitamīn, vispār jau pagājušajā sezonā bija aklā izloze bez VL komandām kā izsētajām. Metta taču tikai ielozēta ⅛finala pret Jelgavu, ne tā?
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.
Latvijas kauss. Foto: LFF
1

2024. gada ''11.lv'' Latvijas kausa izcīņā piedalīsies 50 klubi

LETA. "11.lv Latvijas kausa" izcīņā futbolā šogad piedalīsies 50 komandas, ziņo Latvijas Futbola federācija (LFF).
Foto: Latvijas Futbola federācija

"Mettas" futbolistēm panākums Sieviešu futbola līgas otrajā kārtā

LETA. "Metta" vienība svētdien uzvarēja "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) otrās kārtas noslēdzošajā mačā. "Metta" izbraukumā ar 1:0 (0:0) guva panākumu pār "Liepājas Futbola skolu".