Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

RFS viegli uzvar Valmieru un iesoļo Latvijas kausa pusfinālā

Andris Liepa
Andris Liepa

RFS viegli uzvar Valmieru un iesoļo Latvijas kausa pusfinālā
Maksims Marusičs
Foto: FK RFS

Šovakar Vidzemes olimpiskajā centrā (VOC) Valmierā notika pirmā Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēle, kurā Latvijas čempionāta līdervienība RFS bez lielām problēmām ar rezultātu 3:0 pieveica ''Valmiera Glass/ViA'' futbolistus.

Abas komandas šā gada kausa izcīņu sāka astotdaļfinālā. Valmierieši ar 3:0 viesos uzveica 1. līgas vienību "Preiļus", bet RFS savā laukumā ar 15:0 sabradāja "Limbažus" no 2. līgas.

Skaidrs, ka Valmieras komandai ļoti svarīgi bija izturēt spēles sākumu, jo RFS ātri vēlējās gūt vārtus, un tas principā arī izdevās, jo 14. minūtē rezultātu atklāja rīdzinieku šīs sezonas rezultatīvākais spēlētājs Maksims Marusičs - 1:0. 34. minūtē izcēlās arī kreisās malas spēlētājs Laša Šergelašvili, tādējādi pēc 45 minūtēm RFS ieguva drošu vadību ar rezultātu 2:0.

Zaudēt spēles otrajā puslaikā valmieriešiem vairs nebija ko, bija jāriskē un jāmēģina atspēlēties, bet intriga šajā spēlē tika izbeigta 51. minūtē, kad Šergelašvili guva otros vārtus spēlē, uz tablo panāca 3:0 un izšķīra šī mača likteni. Atlikušajā spēles daļā atlika tikai noskaidrot galarezultātu, bet vārti vairs netika gūti, un RFS diezgan vienkārši iesoļoja Latvijas kausa pusfinālā - 3:0.

Rīt un parīt tiks aizvadītas atlikušās trīs Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēles. Visas spēles tiešraidē varēsiet vērot portālā Sportacentrs.com.

Latvijas kausa izcīņa, ceturtdaļfināli

DatumsSpēleVietaLaiksRezultāts
04.08.Valmiera Glass/Via – RFSVidzemes Olimpiskais centrs18:000:3 (0:2)
05.08.Riga – Spartaks Jūrmala"Skonto" stadions15:00
05.08.Daugavpils/Progress – Metta/LU"Celtnieka" stadions17:00
06.08.Liepāja/Mogo – Ventspils"Daugavas" stadions19:00

  -1 [+] [-]

, 2018-08-04 21:12, pirms 6 gadiem
RFS tomēr pusfinālā. Kaut gan pretinieks nav no spēcīgākajiem. Rīt bez maz fināla spēle FC Riga Spartaks. Daugavpilī ar interesanta spēle. Bez maz play off spēle par tikšanu virslīgā.