Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Kausa ceturtdaļfināli startēs Daugavpilī ar "Daugavas" un "Ventspils" dueli

Kausa ceturtdaļfināli startēs Daugavpilī ar "Daugavas" un "Ventspils" dueli
"Ventspils" ar Latvijas kausu
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Ar divām spēlēm šovakar sāksies Latvijas kausa izcīņas futbolā ceturtdaļfināli. Daugavpils "Daugava" savā laukumā uzņems kausa īpašnieci un Virslīgas čempioni "Ventspili", savukārt "Liepāja" mājās spēkosies ar "Jūrmalu".

Latvijas kausa ceturtdaļfināla izloze vienā pārī salika pagājušā gada Latvijas kausa ieguvēju un iepriekšējās Virslīgas sezonas uzvarētāju "Ventspili" ar 2012.gada Virslīgas čempioni Daugavpils "Daugavu". Pagājušās sezonas kausa izcīņā abas komandas tikās pusfināla stadijā, toreiz ventspilnieki uzvarēja ļoti pārliecinoši – ar 4:0. Pa diviem vārtiem kurzemnieku labā guva Jurijs Žigajevs un Ahmeds Abdultaofiks.

Ventspilnieki sekmīgi sākuši jauno Virslīgas sezonu – pirmajā mačā savā laukumā pārspēta Rīgas "Daugava" (2:0), bet pēc tam izbraukumā ar tādu pašu rezultātu tika uzveikta arī "Metta/LU". Daugavpilieši tikmēr paguvuši aizvadīt tikai vienu spēli, "Celtnieka" stadionā ar 1:2 piekāpjoties "Jelgavai".

Otrajā spēlē šovakar "Liepājas" futbolisti uzņems "Jūrmalu". Liepājas vadošā futbola komanda (iepriekš - "Liepājas metalurgs") trīs gadus pratusi sasniegt Latvijas kausa finālu, un domājams, ka liepājnieki labprāt vismaz atkārtotu šo panākumu. Pretī stāsies "Jūrmala", kas jauno Virslīgas sezonu sākusi ar vienu punktu divās spēlēs (1:3 pret "Jelgavu", 1:1 pret Rīgas "Daugavu"). Liepājniekiem tikmēr četri no maksimālajiem sešiem punktiem – uzvara sezonas atklāšanas spēlē pār "Mettu/LU" (2:1) un neizšķirts izbraukumā ar "Daugavpili" (1:1).

Liepājniekiem nevarēs palīdzēt komandas kapteinis Reinis Flaksis, kuru vakar skārušas veselības problēmas. Lai gan iepriekš parādījušās runas, ka "Liepājas" sastāvā laukumā drīzumā varētu doties arī kluba prezidents Māris Verpakovskis, tomēr šajā spēlē tas nenotiks, atklājis "Liepājas" preses sekretārs Dāvids Jansons.

"Daugavas" – "Ventspils" mačs sāksies plkst.17:00 "Celtnieka" stadionā, savukārt plkst.19:00 sāksies "Liepājas" – "Jūrmalas" spēkošanās stadiona "Daugava" rezerves laukumā. Abas spēles tiešraidē būs iespēja vērot Sportacentrs.com.

Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēles paredzēts izspēlēt 4.-6.aprīlī. Pusfināla cīņas paredzēts 23.aprīlī, savukārt kausa izcīņas uzvarētājs tiks noteikts 21.maijā. Pusfināla pāri tiks noteikti papildus izlozē, par kuras datumu un laiku tiks veikts papildus paziņojums.

Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla pāri (4.-6.aprīlis)

Pāris
Daugava (R) - Skonto
Daugava (D) - Ventspils
Liepāja - Jūrmala
Gulbene - Jelgava

Izmantotie resursi:
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA

  +4 [+] [-]

, 2014-04-04 12:34, pirms 10 gadiem
Pagājušās sezonas kausa izcīņā abas komandas tikās pusfināla stadijā, toreiz ventspilnieki uzvarēja ļoti pārliecinoši – ar 4:0.

Tā pērn bija pirmā spēle ,pēc kuras sāku turēt aizdomās FC Daugavu par piedalīšanos toto.Sezonas turpinājums to tikai apliecināja.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-04 12:35, pirms 10 gadiem
Zinot ka taas ir pedejo divu gadu virslirgas cempiones, varetu gaidit intreresantu kauju, bet atceroties Daugavu pern, it ipasi cempionu liga qalifikacija, tad domaju ka var but pat 6:1 ventspils laba.

  +2 [+] [-]

, 2014-04-04 13:57, pirms 10 gadiem
Ventspils spēlē over 2.5 un Liepājas uzvara.
Easy!

     [+] [-]

, 2014-04-04 16:38, pirms 10 gadiem
Skonto...Skonto Es PAR viņiem!