Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: LFF

LFF Ziemas kausa izcīņa noslēdzas ar BFC Daugavpils uzvaru U-14 grupā

LFF Ziemas kausa izcīņa noslēdzas ar BFC Daugavpils uzvaru U-14 grupā
LFF Ziemas kausa izcīņas medaļnieki U-14 vecuma grupā

Noslēdzošajā šīs sezonas Latvijas Futbola federācijas (LFF) organizētās jaunatnes futbola "Ziemas kausa" izcīņas turnīrā, kurā 2. un 3. februārī Olimpiskā sporta centra (OSC) hallē Rīgā sacentās valsts vadošās U-14 vecuma grupas komandas jeb 2002. dzimšanas gada futbolisti, uzvaras laurus plūca BFC Daugavpils pārstāvji.

Daugavpilieši turnīrā nodemonstrēja ļoti pārliecinošu sniegumu, uzvarot visās četrās spēlēs un savus vārtus tā arī nosargājot neskartus. Turnīra ievadā BFC Daugavpils komanda ar 5:0 uzvarēja FS METTA Rīga pārstāvjus, bet pirmās dienas noslēgumā ar 4:0 pārspēja arī jaunos futbolistus no JFA Jelgava. Turpinājumā vēlākie čempioni ar 3:0 izrādījās pārāki pār FK Tukums-2000/TSS pārstāvjiem, bet noslēdzošajā cīņā ar 1:0 tika pārspēta arī Šitika Futbola skolas komanda.

Tikmēr kopvērtējuma otro un trešo vietu ļoti sīvā cīņā sadalīja Šitika Futbola skola un FK Tukums-2000/TSS. Abas komandas turnīru noslēdza ar septiņiem punktiem, turklāt to savstarpējā cīņa noslēdzās neizšķirti 1:1. Pateicoties labākai gūto un zaudēto vārtu attiecībai, augstāk kopvērtējuma tabulā ierindojās Šitika Futbola skolas futbolisti.

U-14 vecuma grupas spēļu rezultāti un kopvērtējuma tabula atrodama šeit.

Par sacensību labāko vārtsargu tika nosaukts Sergejs Vilkovs (Šitika Futbola skola), labākā aizsarga balva pienācās Dmitrijam Rakulam (BFC Daugavpils), labākā pussarga godu izpelnījās Kaspars Anmanis (FK Tukums-2000/TSS), bet par labāko uzbrucēju tika atzīts Raivis Stumbiņš (BFC Daugavpils).

Pagājušajā gadā šajā vecuma grupā Ziemas kausa turnīra čempionu titulu izcīnīja jaunie futbolisti no FS METTA, bet labāko trijniekā sekoja BFC Daugavpils un FK Liepāja/LSSS pārstāvji.

Ziemas kausa izcīņas ievadā janvārī OSC hallē tikās U-15 vecuma grupas komandas jeb 2001. dzimšanas gada futbolisti, kad pie čempionu titula tika FS METTA Rīga, bet nedēļu vēlāk sekoja U-16 vecuma grupas jeb 2000. dzimšanas gada spēlētāju cīņas, kurās laurus plūca FK Liepāja/LSSS.

LFF Ziemas kausa turnīra katrā vecuma grupā piedalījās piecas labākās Latvijas komandas, kas 2015. gada Latvijas Jaunatnes čempionātā izcīnīja pirmās piecas vietas. Visu vecuma grupu turnīri notika pēc viena apļa izspēles principa, futbolistiem sacenšoties futbolā 11:11 un pēc laika formāta 2x25 minūtes. Turnīra mērķis un uzdevums ir izvērtēt vadošo Latvijas jaunatnes spēlētāju spēles līmeni, noteikt turnīra uzvarētājus un labākos futbolistus, attīstīt un paaugstināt jauniešu futbola popularitāti, kā arī uzlabot spēlētāju, futbola tiesnešu un treneru profesionālās iemaņas.

Izmantotie resursi:
LFF Ziemas kausa izcīņa jauniešiem noslēdzas ar...


, 2016-02-03 21:12, pirms 8 gadiem
jelgavai galigi pa*ala ar jaunajiem speletajiem jamaina sistema vai ar jauniesu treneri ir galigi nemakuligi?
Rīgas "Mettas" futbolistes. Foto: FS Metta

Arī "Mettas" futbolistēm sezonas ievadā nevainojama bilance

Latvijas Sieviešu futbola līgas kopvērtējuma galvgalī pēc trim spēļu kārtām atrodas galvaspilsētas komandas "Riga" un "Metta".
''Riga FC'' un RFS spēles moments. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
1

"Riga" futbolistes SFL mačā pārspēj RFS vienību

LETA. "Riga" sestdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) trešās kārtas mačā un kļuva par turnīra līdervienību.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.