Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Schalke 04" triumfē "Liepāja Amber Cup" futbola turnīrā jauniešiem

"Schalke 04" triumfē "Liepāja Amber Cup" futbola turnīrā jauniešiem
Foto: Andris Gertsons, liepajniekiem.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē, no 30. līdz 31. oktobrim, Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās jauniešu telpu futbola turnīrs „Liepāja Amber Cup”, kurā 16 komandu konkurencē no piecām Eiropas valstīm triumfēja Vācijas “Schalke 04” futbolisti, finālā pārspējot citu Vācijas komandu “Monchenglabach Borussia”.

Ņemot vērā pozitīvās atsauksmes un dalībnieku interesi par šāda formāta sacensībām no iepriekšējiem gadiem, tad arī šogad tika nolemts organizēt Amber Cup turnīru. Sacensībām savu dalību turnīrā bija apstiprinājušas vairākas augsta līmeņa komandas no piecām Eiropas valstīm.

A grupā spēlēja tādi Eiropas klubi kā “Monchenglabach Borussia” no Vācijas, "Tottenhemas Hotspur" un "Norwitch City" jaunieši no Anglijas, FC „Elva” no Igaunijas, Lietuvas klubu izlase un trīs latviešu komandas – FK "Valmiera", „Liepāja 2003", un FS "Metta". Savukārt B grupā startēja "Schalke 04" un FC “Augsburg” no Vācijas, FC „Banga” un “Klaipēda FM” no Lietuvas, „West Bromwich Albion” no Anglijas un trīs latviešu komandas – „Liepāja 2004", FK „Tukums 2000” un FC “Super Nova”.

Kopumā divu dienu laikā tika aizvadītas vairāk par 100 (!!!) spēlēm, kas katrai komandai garantēja no 8 līdz 10 spēlēm divu dienu laikā. Par turnīra uzvarētājiem kļuva Vācijas komanda "Schalke 04", kura iepriekšējā gadā izcīnīja sudraba medaļas. Godpilnajā 2. un 3. vietā ierindojās, attiecīgi, “Monchenglabach Borussia” no Vācijas un „West Bromwich Albion” no Anglijas.

Kā vēlāk izrādījās, no Latvijas pārstāvjiem visaugstāk tika FS “Metta”, kas izcīnīja augsto 6. vietu, bet 9. pozīcijā turnīru noslēdza “Grobiņas SC”. Abas Liepājas pārstāvētās komandas ierindojās, atticīgi, 11. un 12. vietā.

„Liepāja Amber Cup 2015” turnīra vietu sadalījums:

1.vieta "Schalke 04" (Vācija)
2.vieta “Monchenglabach Borussia” (Vācija)
3.vieta „West Bromwich Albion” (Anglija)
4.vieta FC “Augsburg” (Vācija)
5.vieta FC “Tottenham Hotspur” (Anglija)
6.vieta FS “Metta” (Latvija)
7.vieta "Norwitch City" (Anglija)
8.vieta FC “Super Nova” (Latvija)
9.vieta “Grobiņas SC” (Latvija)
10.vieta FK “Valmiera” (Latvija)
11.vieta “Liepāja 2003” (Latvija)
12.vieta “Liepāja 2004” (Latvija)
13.vieta FC „Banga” (Lietuva)
14.vieta “Lietuvas klubu izlase" (Lietuva)
15.vieta “Klaipēda FM” (Lietuva)
16.vieta FC “Elva” (Igaunija).

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC Sporta projektu vadītājs
Anete Mūrniece
LOC Sabiedrisko attiecību speciāliste


, 2015-11-02 14:13, pirms 8 gadiem
O-ho-hoooo, kas par sastāvu!!! Cieņa rīkotājiem!
Foto: Latvijas Futbola federācija

"Mettas" futbolistēm panākums Sieviešu futbola līgas otrajā kārtā

LETA. "Metta" vienība svētdien uzvarēja "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) otrās kārtas noslēdzošajā mačā. "Metta" izbraukumā ar 1:0 (0:0) guva panākumu pār "Liepājas Futbola skolu".
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.
Foto: Sieviešu futbols Facebook

RFS un "Metta" futbolistes izcīna panākumus Sieviešu futbola līgas pirmajā kārtā

LETA. RFS un "Metta" komandas sestdien "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) pirmās kārtas mačos tika pie uzvarām.