Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kļaviņš

Toress: "Cīnīsimies par uzvaru"

Toress: "Cīnīsimies par uzvaru"
"FK Jūrmala" futbolisti mājinieku
soda laukumā. Foto: "FS Metta".

Vakar vakarā tika noskaidrotas tās astoņas komandas, kuras turpinās cīņu par Latvijas Kausu futbolā. Smagā cīņā pārspējot "FS Metta/LU" vienību, ceturdaļfinālā iekļuva arī "FK Jūrmala" futbolisti. eSports.lv uz sarunu aicināja jūrmalnieku uzbrucēju Kristianu Toresu un "FS Metta/LU" galveno treneri Andri Rihertu.

"Spēle izvērtās grūta, jo nācās spēlēt nepierastos apstākļos - uz maza laukuma ar mākslīgo segumu. Otrajā puslaikā bija pāris labi momenti un izdevās iesist, galvenais, ka izdevās uzvarēt. Kādēļ tiku nomainīts pēc pirmā puslaika? Man bija neliela ceļgala trauma, un treneris izvēlējās mani pietaupīt spēlei ar "Ventspili". Nekādas panikas pēc pirmā puslaika nebija - treneris teica, lai spēlējam mierīgi un cenšamies vairāk kontrolēt spēli. Pirmajā puslaikā rīdzinieki presingoja pa visu laukumu, tādēļ nespēlējām tik labi kā vēlētos, bet otrajā puslaikā pierādījām, ka esam labākā komanda šajā pārī un uzvarējām. Kopumā, protams, vēlamies iegūt Latvijas Kausu, bet tas nebūs viegli, jo pretī nāks stipras komandas, un viens zaudējums nozīmē izstāšanos no cīņas par kausu," tā Kristians Toress.

Pārāk saskumis pēc mača nebija arī mettiešu galvenais treneris Andris Riherts: "Spēlētājiem saku lielu paldies par spēles disciplīnas ievērošanu, kā arī milzīgo pašatdevi visās spēles epizodēs. Rezultāts mūs, protams, neapmierina, jo vēlējāmies spēlēt nākamajā kartā, un tas bija reāli izdarāms, bet šoreiz veicās spēcīgākajiem. Pēc pirmā puslaika "Jūrmala" veica spēlētāju maiņu, kā rezultātā izmainījās pretinieku spēles stils, un mēs nepaspējām pārkārtoties, pietrūka arī veiksmes un šādu maču pieredzes. Atsevišķi izcelt nevēlos nevienu - uzslavas ir pelnījuši visi spēlētāji, jo viņi godīgi cīnījās līdz galam. Gan jau nākamreiz paveiksies arī mums, bet šāda veida veiksme ir jānopelna ar smagu darbu, un šķiet, ka spēlētāji tam ir gatavi."


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-05-01 16:14, pirms 16 gadiem
Demar rakstīja: Izlasot virsrakstu nodomāju, ka Fernando Toress vēl nav sapratis, ka viņš ar Liverpool zaudēja Chelsea


Es ar!
, 2008-05-01 16:19, pirms 16 gadiem
Simao rakstīja: Es ar!


vispār es ar, baigā intriga uzreiz radās
, 2008-05-01 16:22, pirms 16 gadiem
Es ar!
, 2008-05-01 16:25, pirms 16 gadiem
Es ar !
, 2008-05-01 16:39, pirms 16 gadiem
metta savā laukumā ir ļoti spēcīga, jo pārsvarā visām komandām ir grūti pierast pie mākslīgā laukuma un kurš ir daudz mazāks nekā ierasti!! mettai tapēc ir ļoti lielas priekšrocības spēlējot mājās!!
, 2008-05-01 16:50, pirms 16 gadiem
Nu teikt ka mettai laukums ir daudz mazāks kā ierasti engribētos,jā tas ir mazāks,par kādu 2m un platuma arī kaut kur 50cm-1m.Tākā teikt,ka daudz mazāks engribētos,bet tomēr Mettai priekšrocības savās mājās ir.Bet teikt ka tikai dēļ sava laukuma Metta labi spēlēja pret Jūrmalu es tā neteiktu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-05-03 13:18, pirms 16 gadiem
Torres ir superīgs,žēl, ka vairs nav Metalurgā.
Go Torres! Ceru, ka būs atpakaļ
Foto: LFF
4

Sieviešu līgai pirmoreiz savs titulsponsors, LFF masveidību vēlas panākt arī dāmu futbolā

Pirmo reizi Latvijas Futbola federācijas (LFF) vēsturē Sieviešu futbola līgai būs savs titulsponsors, paziņojusi federācija. Turpmākos trīs gadus līgas oficiālais nosaukums būs "LuckyBet" Sieviešu futbola līga. Čempionāta jaunā sezona sāksies jau piektdien un sestdien ar pirmajiem četriem mačiem, no kuriem visi risināsies Rīgā.
SFK "Rīga" spēlētājas. Foto: Latvijas Futbola federācija.
1

RFS pārņems Latvijas čempioni futbolā sievietēm SFK "Rīga"

LETA. RFS futbola klubs pārņems Latvijas čempioni futbolā sievietēm SFK "Rīga", otrdien tika paziņots kluba pirmssezonas preses konferencē.
"Riga FC" svin Superkausa izcīnīšanu. Foto: LFF
9

"Riga" atspēlējas un pendeļu sērijas astotajā kārtā izrauj Superkausu

Pēc 11 gadu pārtraukuma Latvijas futbolā atgriezusies Superkausa izspēle, kurā Latvijas čempionvienība RFS tikās ar Latvijas kausa īpašnieci "Riga". Gotjē Mankendā vārti ļāva "Riga" vienībai tikt līdz pendelēm, kurās Riharda Matrevica sniegums deva Simo Valakari komandai pirmo sezonas trofeju.