Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Pēc 4. kārtas Latvijas Amatieru futbola līgā notikusi līderu maiņa

Krišs Upenieks

Pēc 4. kārtas Latvijas Amatieru futbola līgā notikusi līderu maiņa
Foto: LAFL

Nedēļas ievadā Skonto hallē Rīgā aizvadītas Latvijas Amatieru futbola līgas (LAFL) 4. kārtas spēles, pēc kurām arī notikusi turnīra tabulas līderu maiņa.

Turnīra rezultatīvākā spēle tika izspēlēta starp “RFT” un “RTO” komandām. Dmitrija Šostoka četri gūtie vārti sniedza pārliecinošu uzvaru “RFT” komandai ar rezultātu 6-3. Kaut arī otrajā puslaikā “RFT” komanda ieguva komfortablu piecu vārtu pārsvaru, “RTO” komandas spēlētājiem pēdējās minūtēs izdevās gūt divus vārtus, samazinot rezultāta starpību.

“ROPAŽI” komanda, pārspējot “PRAEMIUM” komandu ar rezultātu 2-0, uz mirkli nokļuva turnīra tabulas virsotnē. Vārtus “ROPAŽI” komandas labā guva Oļegs Loiko pirmajā puslaikā un Sebastjans Križanovskis otrajā puslaikā.

“JUVS” un “AMOKO” komandas ir vieni no turnīra pastarīšiem, kuri savstarpēji ir sacentušies jau vairākkārt un detalizēti pārzina viens otru. Starp šīm komandām parasti notiek spraigas cīņas un arī šī nebija izņēmums. Pirmais puslaiks nedeva pārsvaru rezultātā ne vienai no komandām. Bet otrajā spēles daļā “JUVS” komanda bija nedaudz veiksmīgāka, un Jurija Haprova gūtie vārti no centra pēc vairākiem rikošetiem atnesa tai laimīgu uzvaru ar 2-1.

Pirmo neveiksmi turnīrā piedzīvoja “OSTNIEKS” komanda. Vēl pirmajā puslaikā “JAUNĪBA” komandas labā divus vārtus guva Vjačeslavs Kirjakovs. Otrajā puslaikā “OSTNIEKS” komanda mēģināja izlīdzināt rezultātu, pārņemot iniciatīvu un radot vairākus bīstamus momentus pie pretinieku vārtiem, tomēr izdevās atgūt tikai vienu vārtus. Rezultātā 2-1 “JAUNĪBA” komandas labā un arī pirmā vietā pēc 4. kārtas.

Nākamās spēles notiks pirmdien, 05. februārī:
21:00 OSTNIEKS – RFT (I)
21:00 JAUNĪBA – ROPAŽI (II)
21:00 AMOKO – RTO (I)
22:00 JUVS – PRAEMIUM (II)

Informāciju sagatavoja:
LAFL