Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Fulham" izīrē par 14 miljoniem iegādāto Mitroglu

Andrejs Siliņš

"Fulham" izīrē par 14 miljoniem iegādāto Mitroglu
Kostas Mitroglu
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Čempionāta futbola klubs Londonas "Fulham" pēc izkrišanas no Premjerlīgas vienojusies par tikai janvārī iegādātā grieķu uzbrucēja Kosta Mitroglu izīrēšanu spēlētāja bijušajam klubam "Olympiacos".

"Fulham" iegādājās Mitroglu šī gada sākumā, tomēr savainojumu dēļ futbolists laukumā devās vien trīs spēlēs. Tagad, septiņus mēnešus pēc spēlētāja iegādes, "Fulham" nolēmusi izīrēt Mitroglu atpakaļ "Olympiacos" vienībai. Protams, viens no primārajiem iemesliem ir "Fulham" izkrišana no Premjerlīgas, kas liek šajā sezonā spēlēt pēc spēka otrajā līgā Čempionātā.

Atgriešanās Premjerlīgā varētu izrādīties grūtāka nekā plānots - komanda pirmajās piecās Čempionāta spēlēs izcīnījusi tikai vienu punktu un atrodas 23. pozīcijā. Šovasar "Fulham" aktīvi bruņojās tam, lai atgrieztos spēcīgāko sabiedrībā jau vienas sezonas gaitā, un jūlijā par aptuveni 14 miljoniem eiro nopirka "Leeds United" skotu uzbrucēju Rosu Makkormeku.

Vācijas futbola sistēmā uzaugušais Mitroglu "Olympiacos" pārstāvēja no 2007. gada (pa vidam tiekot izīrēts uz citiem grieķu klubiem) un septiņu sezonu laikā izcīnīja piecus Grieķijas čempiontitulus un trīs Grieķijas kausus.

"Olympiacos" jauno Grieķijas čempionāta sezonu sākusi ar vienu uzvaru un vienu neizšķirtu. UEFA Čempionu līgā "Olympiacos" spēlēs vienā grupā ar Madrides "Atletico", Turīnas "Juventus" un zviedru "Malmo".

  +3 [+] [-]

, 2014-08-31 22:15, pirms 10 gadiem
Tāda sajūta, ka Fulham ar visu Magatu aizies pa Portsmouth skuju taku....

  +1 [+] [-]

, 2014-08-31 23:51, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Tāda sajūta, ka Fulham ar visu Magatu aizies pa Portsmouth skuju taku....
nebuus tik traki viniem infrastruktuura labaa, shogad 11tie naakosgad atpakalj

  -1 [+] [-]

, 2014-09-01 00:23, pirms 10 gadiem
arviic22 rakstīja: nebuus tik traki viniem infrastruktuura labaa, shogad 11tie naakosgad atpakalj
Es neesmu tik pārliecināts, protams sezona gara, bet tikko izkrituši no EPL tik traģiski iesākt sezonu ir jāmāk...

     [+] [-]

, 2014-09-01 11:06, pirms 10 gadiem
tādas komandas bieži vien tieši arī iesāk vāji, jo ir morāliskais pagrimums. tālāk jau viss trenera rokās - vai spēs komandu savākt vai nē.