Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Spartak" īrēs Širli, Malkoms piektdien ieradīsies Sanktpēterburgā

"Spartak" īrēs Širli, Malkoms piektdien ieradīsies Sanktpēterburgā
Andrē Širle. Foto: spartak.com

Krievijas Premjerlīgas klubs Maskavas "Spartak" panācis vienošanos ar Dortmundes "Borussia" par 28 gadus vecā Andrē Širles īrēšanu, kamēr "Barcelona" rindās pagājušo sezonu pavadījušais Malkoms piektdien izies medicīniskās pārbaudes pie Sanktpēterburgas "Zenit".

Širle arī pagājušo sezonu pavadīja īrē, pārstāvot Anglijas Premjerlīgas klubu "Fulham", kura rindās aizvadīja 24 spēles un guva sešus vārtus, tomēr nespēja palīdzēt vienībai noturēties spēcīgāko komandu sabiedrībā. Pirms tam Širle divas sezonas spēlēja "Borussia" sastāvā.

Vakar uzbrucējs izgāja medicīniskās pārbaudes, bet šodien tika paziņots par viņa pievienošanos. Širles alga Maskavā būs trīs miljoni eiro, un "Spartak" pēc sezonas beigām būs tiesības izpirkt futbolista līgumu par astoņiem miljoniem.

Širle 2014. gadā kopā ar Vācijas izlasi kļuva par Pasaules kausa ieguvēju, turklāt pusfinālā pret Brazīliju viņš izcēlās ar diviem vārtiem, panākot 6:0 un 7:0. Tāpat viņš Londonas "Chelsea" rindās kronēts par Anglijas čempionu, bet Vācijas kauss izcīnīts divu komandu sastāvos – vispirms "Wolfsburg", pēc tam "Borussia".

Ļoti tuvu pārejai uz Krieviju ir arī "Barcelona" spēlējošais francūzis Malkoms, kuram iejušanās Katalonijas komandā sagādājusi problēmas. "Zenit" par viņu galdā gatava likt 40 miljonus, plus vēl piecus miljonus bonusu izskatā.

Tiek vēstīts, ka Malkoms jaunajā mājvietā ieradīsies piektdien, lai izietu medicīniskās pārbaudes. Ar viņu tiks noslēgts piecu gadu līgums, sezonā uzbrucējam pelnot sešus miljonus.

Līdz pagājušajai vasarai Malkoms pārstāvēja "Bordeaux". Viņš bija ļoti tuvu pārejai uz "AS Roma", tomēr darījumu pēdējā brīdī pārtvēra Barselona, samaksājot 42 miljonus.

Izmantotie resursi:
https://spartak.com/news/2019-07-31...
https://sport.sky.it/calciomercato/...


, 2019-07-31 19:58, pirms 5 gadiem
vienkārši lai nav brīnīšanās - Spartak par ģendir nolīga vācieti Thomas Zorn - loģiski parādās attiecīgi transfēri..
, 2019-07-31 23:00, pirms 5 gadiem
Cerams par Malkoma paareju vienosies,tas paveers tiiru celju peec Firpo Juniora.
, 2019-08-01 01:37, pirms 5 gadiem
kā man apnikuši tādi virsraksti... spartak to un to... dinamo pērk to un to.... to spartaku un dinamo ir miljons... vai nevar ierakstīt futbola klubs maskavas spartak??????????????????????? vai arī dinamo... minskas.... maskavas.. vai vēl kāds.... ???????????????tas ir tik grūti??? lai nelasīt visādas figņas par krievu klubiem
, 2019-08-01 07:51, pirms 5 gadiem
Krievijas čempis ir kāds TOP čempis?
, 2019-08-01 09:55, pirms 5 gadiem
Gazprom ozverīns
, 2019-08-01 11:17, pirms 5 gadiem
OILER1981 rakstīja: Krievijas čempis ir kāds TOP čempis?
Top nē, bet klubi 4 vismaz tur ir labi
"Vitesse" pret PSV. Foto: imago/Pro Shots/Scanpix
3

Saikne ar Abramoviču maksā "Vitesse" 18 punktus un pirmo izlidošanu 35 gadu laikā

Nīderlandes Karaliskās futbola asociācijas (KNVB) neatkarīga licencēšanas komiteja pieņēmusi lēmumu atņemt 18 punktus Eredivisie pastarītei Arnemas "Vitesse", kas tādējādi garantējusi augstākās līgas pamešanu.
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix
2

Vārtsargam rupja kļūda, Mesi atgriešanās neglābj no izstāšanās no CONCACAF Čempionu kausa

CONCACAF Čempionu kausā, ko agrāk dēvēja par Čempionu līgu, noskaidroti visi pusfinālisti. Šonakt atbildes spēlēs uzvarēja Meksikas klubi "Pachuca" un "Monterrey", sasniedzot nākamo kārtu.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieka un Dubras vienības savstarpējā cīņā zaudē kārtējos punktus

Lietuvas A līgā futbolā noslēgusies septītās kārtas izspēle, šodien laukumos cīnoties trim latviešu futbolistiem.