Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Vilašs-Boašs diskvalificēts līdz Ķīnas čempionāta beigām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vilašs-Boašs diskvalificēts līdz Ķīnas čempionāta beigām
Andrē Vilašs-Boašs
Foto:AP/Scanpix

Šanhajas SIPG galvenais treneris Andrē Vilašs-Boašs diskvalificēts līdz Ķīnas čempionāta beigām par tiesnešu aizskaršanu.

Ķīnas Superlīga tuvojas noslēgumam, tāpēc katrs punkts ir vēl vērtīgāks. Otrajā vietā esošajai Šanhajas SIPG izdevās ar 1:0 pieveikt Pekinas "Goan", tomēr galvenais treneris Andrē Vilašs-Boašs bija tik neapmierināts, ka sašutumā vērsās pie tiesnešiem.

Incidents nav atstāts bez ievērības – speciālists saņēmis astoņu spēļu diskvalifikāciju, un tieši tik ilgi turpināsies Ķīnas čempionāts. Tāpat viņam piespriesta sešus tūkstošus eiro liela soda nauda. Protams, Vilašam-Boašam tas nebūs smags trieciens pa kabatu – viņš sezonā pelna 12 miljonus.

Portugāļu treneris uz Ķīnu pārvācās pagājušā gada novembrī, kad klubi tērēja milzīgas naudas summas. Viņa vadībā spēlē tādi futbolisti kā Oskars un Halks no Brazīlijas un portugāļu veterāns Rikardu Karvalju.

Pirms tam Vilašs-Boašs divus gadus trenēja Sanktpēterburgas "Zenit", reizi kļūstot par Krievijas čempionu. Iepriekš viņš vadīja divus Londonas klubus – vispirms "Chelsea", pēcāk "Tottenham Hotspur".

Izmantotie resursi:
sports.le.com

  +2 [+] [-]

, 2017-09-30 15:27, pirms 7 gadiem
Drusciņ sīkāk varējāt aprakstīt situāciju, jo par ''vēršanos'' pie tiesnešiem diezin vai varētu iedot 8 spēļu diskābeli

     [+] [-]

, 2017-09-30 16:19, pirms 7 gadiem
sikak ir linkaa zem raksta!
Number 0 rakstīja: Drusciņ sīkāk varējāt aprakstīt situāciju, jo par ''vēršanos'' pie tiesnešiem diezin vai varētu iedot 8 spēļu diskābeli