Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Galaxy" trīsreiz atspēlējas, Ibrahīmovičs ar savu pirmo hat-trick MLS izrauj uzvaru

Agris Suveizda

"Galaxy" trīsreiz atspēlējas, Ibrahīmovičs ar savu pirmo hat-trick MLS izrauj uzvaru
Zlatans Ibrahīmovičs
Foto: Sipa USA/Scanpix

Aizraujošā cīņā uzvaru MLS spēlē izcīnīja Losandželosas "Galaxy", kas savā laukumā trīsreiz atspēlējās un 71. minūtē svinēja uzvaru pār "Orlando". Ar trim gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Zlatans Ibrahīmovičs.

Pirmoreiz "Orlando" vadībā izvirzījās 18. minūtē, kad no tuvas distances sita Kristians Igita (1:0), bet mājinieki izlīdzinājumu panāca 39. minūtē. Ibrahīmovičs soda laukumā uzvarēja gaisa divcīņā un atmeta bumbu Džovani dus Santusam, kurš izkārtoja sitiena pozīciju un trāpīja apakšējā stūrī (1:1). "Galaxy" prieki gan bija īsi, jo 44. minūtē ar neveiksmīgu rikošetu savos vārtos iesita Mikaels Sianī (1:2).

Otrā puslaika sākumā Ibrahīmovičs pēc centrējuma ar galvu atjaunoja līdzsvaru (2:2), un 50. minūtē mājinieki varēja pārņemt vadību, tomēr trāpīja pa pārliktni. Losandželosas klubs savu iespēju palaida vējā, un 54. minūtē atkal priekšā bija viesi. Pēc centrējuma no kreisā flanga neatvairāmi ar galvu sita Doms Dvaiers (3:2).

Atkal talkā nāca Ibrahīmovičs, kurš 67. minūtē pretuzbrukumā uzvarēja kārtējā gaisa divcīnā un piespēlēja Ūlam Kamaram, pēc kura centrējuma Ibrahīmovičs kritienā atkal sita ar galvu (3:3). Tikai četras minūtes vēlāk Ibrahīmovičs no soda laukuma iekšienes atlēkušo bumbu trieca vārtos un izrāva uzvaru (4:3).

Ibrahīmovičs, kuram oktobrī apritēs 37 gadi, savā debijas sezonā MLS 17 spēlēs guvis 15 vārtus, izvirzoties snaiperu tabulas otrajā vietā. Par vieniem vārtiem Ibrahīmovičs apsteidzis angļu uzbrucēju Bredliju Raitu-Filipsu no "New York", bet pārliecinošā vadībā arvien ir Atlantas "United" kolumbietis Džozefs Martiness, kura rēķinā ir 24 precīzi sitieni. Iepriekš Ibrahīmovičs četras reizes bija guvis pa diviem vārtiem.

Losandželosas "Galaxy" iepriekšējās piecās spēlēs svinējusi četras uzvaras (4-1-0, vārti 16:8) un MLS nav zaudējusi deviņos mačos pēc kārtas (5-4-0, vārti 25:14). Komanda ar 35 punktiem 22 spēlēs ieņem trešo vietu Rietumu konferencē, atpaliekot no "Dallas" (42) un "Los Angeles" (36), kuras aizvadījušas par spēli mazāk.

  +3 [+] [-]

, 2018-07-30 09:45, pirms 6 gadiem
Ibra vēl ir formā!

     [+] [-]

, 2018-07-30 11:27, pirms 6 gadiem
''savā laukumā trīsreiz atspēlējās un 71. minūtē svinēja uzvaru pār "Orlando"''
Tip jau 71. minūtē sāka svinēt?

     [+] [-]

, 2018-07-30 19:55, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk