Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Zlatana "Galaxy" zaudē "Dynamo" un netiek MLS play-off

Zlatana "Galaxy" zaudē "Dynamo" un netiek MLS play-off
Zlatans Ibrahīmovičs. Foto: AFP/Scanpix

MLS regulārā čempionāta pēdējās kārtas spēlē Zlatana Ibrahīmoviča pārstāvētā Losandželosas "Galaxy" ar 2:3 piekāpās Hjūstonas "Dynamo", tādējādi nespējot kvalificēties izslēgšanas spēlēm, kurās iekļuva sešas labākās konferences komandas.

Pēdējā mačā "Galaxy" futbolistiem obligāti bija nepieciešama uzvara, un jau 30. minūtē pēc diviem norvēģa Ūlas Kamarā precīziem sitieniem bija vadībā ar 2:0. Taču otrajā puslaikā vispirms Romells Kito samazināja rezultāta starpību, bet puslaika vidū ar sešu minūšu intervālu divus vārtus (pirmos no 11 metru soda sitiena atzīmes) guva kolumbietis Mauro Manotass.

"Galaxy" futbolisti nebija zaudējuši iepriekšējās četrās spēlēs, pēdējoreiz zaudējuma rūgtumu izjūtot 15. septembrī Toronto. Taču tieši naktī uz pirmdienu Losandželosas kluba sērija pārtrūka, kas labāko sešiniekā ļāva ielauzties "Real Salt Lake" komandai. Tikmēr Hjūstonai šī bija pirmā uzvara kopš septembra beigām, bet iepriekšējās trīs spēlēs "Dynamo" bija zaudējis.

Ibrahīmovičs pēdējā mačā ar rezultatīvu sitienu izcelties nespēja, bet kopumā šosezon MLS viņš guva 22 vārtus. Rezultatīvāko spēlētāju sarakstā viņš atpalika tikai no "Atlanta United" kolumbieša Hosefa Martinesa, kurš pretinieku vārtsargus pārspēja 31 reizi.

Izmantotie resursi:
global.espn.com