Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Del Pjēro spēlēs Indijā, "United" vēlas šķirties no Kagavas un Ernandesa

Rolands Eliņš

Del Pjēro spēlēs Indijā, "United" vēlas šķirties no Kagavas un Ernandesa
Alesandro del Pjēro
Foto:LaPresse/Scanpix

Itālijas izlases un "Juventus" kluba ilggadējā zvaigzne Alesandro del Pjēro paziņojis, ka pievienosies Indijas Superlīgas komandai Deli "Dynamos". Viņš kļuvis par vēl vienu bijušo Eiropas futbola zvaigzni, kurš iesaistījies šajā projektā, pievienojoties Robēram Piresam, Davidam Trezegē, Fredijam Ljungbergam un Luisam Garsijam.

Pēc aiziešanas no "Juventus" šobrīd 39 gadus vecais Alesandro del Pjēro pievienojās Austrālijas klubam "Sydney FC", kurā bija labākais vārtu guvējs (divu sezonu laikā 24 precīzi sitieni), bet nu apstiprinājis, ka spēlēs pirmajā Indijas Superlīgas sezonā. Tā norisināsies no oktobra līdz decembrim, paverot viņam iespēju pēc tam pievienoties kādam MLS klubam.

"Esmu ļoti entuziastisks par jauno piedzīvojumu," norāda del Pjēro. "Tas perfekti atbilst manis izvēlētajam ceļam pēc "Juventus" atstāšanas. Nekad neesmu vēlējies atgriezties ceļos, kurus esmu jau izstaigājis, nekad neesmu meklējis emocijas, kuras jau esmu piedzīvojis, jo tās ir unikālas un vienmēr tādas paliks."

Del Pjēro uzsver, ka viņam ļoti daudz nozīmē iespēja kļūt par vienu līgas vēstniekiem, tādējādi popularizējot spēli, kura "kļuva par nozīmīgu dzīves sastāvdaļu viņa piedzimšanas brīdī."

Deli "Dynamo" sastāvā šobrīd pieteikti astoņi eiropieši - divi beļģi, divi, dāņi, divi čehi, portugālis un del Pjēro, un to trenē beļģis Harms van Velhovens. Indijas Superlīga ir savas pirmās sezonas gaidās, un tajā piedalīsies astoņi klubi, kuri tika speciāli izveidoti dalībai līgā.

Tikmēr Eiropas futbola tirgū sastāva tīrīšanu grasās veikt Mančestras "United" - vācu mediji ziņo, ka jau panākta vienošanās par Sinji Kagavas atgriešanos Dortmundes "Borussia" vienībā, kurā japāņu pussargs spēlēja iepriekš. "United" Kagavu nopirka par apmēram 20 miljoniem eiro, bet šobrīd darījumā tiekot iekļauta teju divreiz mazāka summa, proti, 12,5 miljoni.

"United" viceprezidents Eds Vudvords tikmēr paziņojis meksikāņu uzbrucējam Havjeram Ernandesam, ka viņš var droši pamest klubu, jo vieta sastāvā viņam neatradīsies. Ernandesam un viņa aģentam dots laiks līdz transfēru perioda beigām, lai atrastu piemērotu pircēju, turklāt "United" ir gatava arī šajā darījumā krietni nolaist cenu (gada sākumā par "Čičarito" tika prasīti 19 miljoni eiro).

Savukārt "United" nopirktajam aizsargam Markosam Roho joprojām nav izdevies sagādāt darba atļauju Lielbritānijā. "Roho vēl cenšas sakārtot dokumentus, un devies uz Madridi," britu medijiem norāda Luiss van Gāls, kluba treneris. "Atšķirība no cita argentīnieša Anhela di Marijas gadījuma ir tāda, ka di Marijam ir arī Itālijas pase, bet Roho tikai Argentīnas. Tādēļ viņam nācās doties uz vēstniecību, lai kārtotu dokumentus, taču tas prasa vairāk laika nekā mēs paredzējām."

Sagaidāms, ka izjuks arī cits "United" iecerētais pirkums, proti, Arturo Vidāla pāreja no "Juventus". Turīra esot noraidījusi pēdējo, 43 miljonus vērto piedāvājumu, bet pats futbolists publiski paziņojis, ka ir "100% gatavs sākt sezonu "Juventus" sastāvā"!

Izmantotie resursi:
No Cookies | Fox Sports News, Live Sport,...
https://twitter.com/kingarturo23/st...
BBC - Homepage

  -1 [+] [-]

, 2014-08-29 19:03, pirms 10 gadiem
Čikarito skan labi

     [+] [-]

, 2014-08-29 19:27, pirms 10 gadiem
Destro uz Chelsea
Abels Ernandess uz Hull city
Torres uz Milan

     [+] [-]

, 2014-08-29 19:40, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: Destro uz Chelsea
Abels Ernandess uz Hull city
Torres uz Milan
Jā Torres praktiski ir Milānā Un Bamfords ar ir prom
Par Destro gan pagaidām neesmu pārliecināts

     [+] [-]

, 2014-08-29 19:50, pirms 10 gadiem
Destro "neesot pārdošanā". Varbūt pateica lai uzsistu cenu

  +1 [+] [-]

, 2014-08-29 19:50, pirms 10 gadiem
Labprtat Cicarito redzetu Real sastava!

     [+] [-]

, 2014-08-29 19:53, pirms 10 gadiem
realunited rakstīja: Destro "neesot pārdošanā". Varbūt pateica lai uzsistu cenu
Lai tik sit savu cenu, beigās paliks bešā, jo nu jau Chelsea klauvē pie QPR durvīm pēc Remy

     [+] [-]

, 2014-08-29 20:57, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Lai tik sit savu cenu, beigās paliks bešā, jo nu jau Chelsea klauvē pie QPR durvīm pēc Remy
nu QPR esot piedāvājusi Loikam jaunu līgumu. Tad jau redzēs kas tur beigās sanāks

     [+] [-]

, 2014-08-29 21:21, pirms 10 gadiem
Soweto rakstīja: nu QPR esot piedāvājusi Loikam jaunu līgumu. Tad jau redzēs kas tur beigās sanāks
Nu Remy nav sliktākais variants, bet nu tad jau redzēs kā sanāks.

P.S. Vismaz Baker paraksta jaunu 4 gadu līgumu un Feruz taisās uz Krieviju braukt

     [+] [-]

, 2014-08-29 21:25, pirms 10 gadiem
Un jā ja kādam interesē, tad talantīgajam Liverpūlietim Jordon Ibe vieta komandā neatradās un viņš ir izīrēts Derby

  +1 [+] [-]

, 2014-08-29 21:43, pirms 10 gadiem
Torres uz 2 sezonām izīrēts.... tātad uz neatgriešanos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja