Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Čempione Brestas "Dynamo" izlaiž 2:0 un zaudē, bet tāpat sasniedz kausa finālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempione Brestas "Dynamo" izlaiž 2:0 un zaudē, bet tāpat sasniedz kausa finālu
Brestas "Dynamo". Foto: vk.com/dynamobrest

Šovakar tika aizvadītas Baltkrievijas kausa pusfināla atbildes spēles, kurās noskaidrojās, ka 24. maijā finālā spēkosies valsts titulētākā komanda Borisovas BATE un pašreizējā līgas čempione Brestas "Dynamo".

Borisovas BATE savā laukumā ar 2:0 pārspēja Maziras "Slavia", pārvarot pirmās spēles 0:1 deficītu. 12. minūtē izcēlās Zahars Volkovs, bet pirmā puslaika izskaņā pārsvaru dubultoja Igors Timoņuks, un tieši viņa rezultatīvais trāpījums ieveda BATE finālā. Fināls 24. maijā notiks Minskas "Dynamo" stadionā.

Otrā pusfināla mačā Brestas "Dynamo" izbraukumā ar 2:4 piekāpās Soļigorskas "Shakhtyor", taču divi izbraukuma vārti palīdzēja sasniegt finālu, jo savā laukumā bija uzvarēts ar 2:0. Pēc pirmā puslaika "Dynamo" bija vadībā ar 2:0, taču pamanījās izgāzt spēles turpinājumu. Dmitrijs Podstreļovs 73. minūtē panāca izlīdzinājumu divu spēļu summā, bet "Shakhtyor" turpinājumā neizdevās gūt nepieciešamos piektos vārtus.

"Esam finālā – tas ir pats galvenais," izteicās "Dynamo" vārtsargs Sergejs Ignatovičs. "Pirmajā puslaikā spēlējām lieliski – bijām disciplinēti, darbojāmies kompakti. Tālāk jau ieslēdzās psiholoģija, pie 2:0 atslābinājāmies. Pretinieki ir kvalificēta komanda, kas prata izmantot mūsu stāvokli. Uzskatu, ka paši esam vainīgi. Nedomājām, ka vispār varētu ielaist, bet tad ielidoja viena bumba, otra... Pretiniekiem bija daudz momentu."

Izmantotie resursi:
https://www.pressball.by/news/footb...