Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Sporting" atlaiž Mihajloviču tikai deviņas dienas pēc līguma noslēgšanas

Rolands Eliņš

"Sporting" atlaiž Mihajloviču tikai deviņas dienas pēc līguma noslēgšanas
Siniša Mihajlovičs
Foto: LaPresse/Scanpix

Haoss turpinās slavenajā Portugāles futbola klubā „Sporting Lisbon”, kas paziņojusi par pazīstamā serbu trenera Siniša Mihajloviča atlaišanu no galvenā trenera amata. Mihajlovičs bija nolīgts tikai pirms deviņām dienām, taču to bija paveicis iepriekšējais kluba prezidents Brunu de Karvalju, un jaunā kluba vadība viņa izvēli atcēla.

„Mans galvenais mērķis ir parūpēties, lai „Sporting” nākamā sezona būtu labāka par iepriekšējo,” 18. jūnijā preses konferencē izteicās Siniša Mihajlovičs. Vakar vakarā Lisabonā atkal tika rīkota preses konference, tikai tagad kluba jaunais prezidents Žuzē Sintra jau paziņoja par Mihajloviča atlaišanu.

„Sporting” komandā haoss turpinās pēc skandalozā iebrukuma kluba telpās, ko paveica 50 agresīvi noskaņotu līdzjutēju grupa, paužot savas dusmas par komandas pieticīgo sniegumu un palikšanu ārpus Čempionu līgas zonas nākamsezon. Pēc tam deviņi spēlētāji izvēlējās neatgriezties komandā un lauzt līgumu ar „Sporting”.

Klubu pameta arī galvenais trenerus Žorže Žezuss, un viņa vietā kluba prezidents Brunu de Karvalju nolīga Mihajloviču, bijušo „AC Milan” treneri, kurš iepriekšējās divās sezonās vadīja citu A Sērijas komandu „Torino”.

Mihajlovičs pazīstams kā kontroversiāls un ļoti emocionāls treneris, un pēc de Karvalju atlaišanas viņam kluba valdē vairs atbalstītāji nepalika. „Sporting” paziņoja par uz trim gadiem noslēgtā līguma atcelšanu, taču šeit jāpieņem, ka vēl sekos juridiska vienošanās par to, kā tieši tiek pārtraukta sadarbība.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2018-06-28 15:42, pirms 6 gadiem
Lai nāk Jelgavu trenēt!

  +2 [+] [-]

, 2018-06-28 16:41, pirms 6 gadiem
300 štukas samaksāšot.Nav slikti par 9 dienām.