Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Krievijas Premjerlīgas klubs soda savu vārtsargu par valdības kritizēšanu

Rolands Eliņš

Krievijas Premjerlīgas klubs soda savu vārtsargu par valdības kritizēšanu
Jevgeņijs Frolovs. Foto: kc-camapa.ru

Krievijas futbola Premjerlīgas klubs „Krylya Sovetov” paziņojis, ka par intervijas sniegšanu bez saskaņošanas ar klubu disciplinārsodu saņems komandas vārtsargs Jevgeņijs Frolovs. Frolovs publiski kritizēja Krievijas valdību, norādot, ka tā plāno izmantot koronavīrusa pandēmiju lielākas kontroles ieviešanai.

Intervijā „YouTube” raidījumā „Futbolny Bigi” tika publicēta intervija ar Jevgeņiju Frolovu, 32 gadus veco Krievijas vārtsargu, kurš šobrīd pārstāv „Krylya Sovetov” vienību. Iepriekš viņš spēlējis Maskavas „Dinamo”, „Kuban” un „Sochi” sastāvā. Frolovs intervijā pauda neapmierinātību ar Krievijas valdības rīcību.

Viņam tika vaicāts viedoklis par iespēju, ka koronavīrusa pandēmijas dēļ cilvēkiem tiks ievietoti īpaši čipi. „Es tā saprotu, ka valdība uz to arī tiecas. Mēs jau tā esam zem stikla. Pamēģini tikai laikus nenomaksāt kādu nodokli vai citu maksājumu, uzreiz banks konts būs ciet vai automātiski paņems naudu,” sacīja Frolovs. „Mēs visi esam viņu datoros, datu bāzēs. Viņi vēlas visus kontrolēt, citādi jau nepieņemtu tos absurdos likumos. Viss soļo vakcinācijas un čipizācijas virzienā, taču ne jau viņiem interesē tauta, uz to viņiem uzspļaut. Mēs esam vajadzīgi kā vergi un darbaspēks.”

Ja Frolova izteikumi pēc tam krievu sporta medijos tika visai plaši pārpublicēti un sacēla ažiotāžu, tad vēl lielāku troksni radīja viņa kluba paziņojums. „Krylya Sovetov” uzskatīja par vajadzīgu norobežoties no Frolova teiktā, ko nosauca par viņa personīgu viedokli, kā arī veltīja vairākus teikumus Krievijas valdības paveiktajam darbam un pauda pateicību par to. Savukārt Frolovam tika uzlikts disciplinārsods.

„Sniedzot interviju bez iepriekšējas saskaņošanas ar klubu, Frolovs ir pārkāpis līguma nosacījumus, nodarot sliktu komandas interesēm,” vēstīts „Krylya Sovetov” paziņojumā. „Spēlētājs saņems sodu saskaņā ar kluba noteikumiem par disciplinārajām sankcijām.”

Jāpiemin, ka sākotnēji kluba paziņojumā bija minēts, ka Frolovam piespriesta soda nauda, taču vēlāk vārdi mainīti uz augstāk minētajiem.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/football...
"Крылья Советов" (Самара) - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2020-04-28 14:45, pirms 4 gadiem
Mīkstie.

  +3 [+] [-]

, 2020-04-28 14:53, pirms 4 gadiem
Jevgeņijs Frolovs,tādu VEČU Krievijā ir maz !!!

  +1 [+] [-]

, 2020-04-28 15:26, pirms 4 gadiem
Krieviju gaida grūti laiki.

     [+] [-]

, 2020-04-28 16:57, pirms 4 gadiem
Ortenzijs rakstīja: Jevgeņijs Frolovs,tādu VEČU Krievijā ir maz !!!
un citur viņu ir daudz?
visur citur pasaulē ir tieši tas pats - drīz bez bankas virtuālās naudas pat pakaļu nevarēsi noslaucīt pat ar savu delnu!!