Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Maradona pamet galvenā trenera amatu Apvienotajos Arābu Emirātos

Krišs Upenieks

Maradona pamet galvenā trenera amatu Apvienotajos Arābu Emirātos
Djēgo Maradona
Foto: Reuters

Argentīnietis Djēgo Maradona pēc neveiksmīga mēģinājuma iekļūt Apvienoto Arābu Emirātu spēcīgākajā čempionātā pametis ''Al Fujairah'' galvenā trenera amatu.

Argentīnas futbola leģenda ''Al Fujairah'' galvenā trenera amatā bija kopš 2017. gada maija. Pēdējās kārtas spēlē ''Al Fujairah'' nospēlē neizšķirti 1:1 ar ''Al Khaleej'', tādējādi ir skaidrs, ka komanda nespēs tikt augstāk par trešo pozīciju un nekvalifcēsies AAE spēcīgākajam čempionātam.

Jāpiemin, ka 57 gadus vecajam Maradonam šī bija otrā pieredze galvenā trenera amatā kādā no AAE klubiem. Iepriekš Argentīnas speciālists bija strādājis ''Al-Wasl'' vienībā.

1986.. gada Pasaules kausa ieguvējis no 2008. līdz 2010. gadam bija arī Argentīnas valstsvienības galvenais treneris. Trenera karjeru Maradona uzsāka 1995. gadā Argentīnas klubā ''Racing Club''. Jāatzīmē gan, ka trenera darbam Maradona pievērsies ar vairāku gadu pārtraukumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...