Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Stojanovičs, visticamāk, atgriezīsies ''Levski'' galvenā trenera amatā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Stojanovičs, visticamāk, atgriezīsies ''Levski'' galvenā trenera amatā
Slaviša Stojanovičs. Foto: EPA/Scanpix.

Bijušais Latvijas futbola izlases galvenais treneris Slaviša Stojanoičs, visticamāk, atgriezīsies Bulgārijas čempionāta Sofijas ''Levski'' galvenā trenera amatā. Slovēņu speciālists Sofijas kluba galvgalī strādāja pirms kļūšanas par Latvijas valstsvienības speciālistu.

Bulgārijas čempionātu nesekmīgi uzsācis Sofijas ''Levski'', kas pēc desmit nospēlētām spēlēm ar izcīnītiem 11 punktiem atrodas vien 11. vietā 14 komandu konkurencē. Pēc pēdējās kārtas zaudējuma ar 1:2 pret ''Cherno More'' no amata atkāpās līdzšinējais kluba galvenais treneris Georgi Todorovs.

Bulgārijas futbola apskatnieki sociālā vietnē Twitter ziņo, ka vistuvāk uz ''Levski'' galvenā trenera amatu ir Slavišam Stojanovičam, kurš komandu trenēja jau laika posmā no 2018. - 2019. gadam. Pēc tam Stojanovičs tika nozīmēts par Latvijas izlases galveno treneri, bet pēc neveiksmīgi aizvadītā Eiropas čempionāta kvalifikācijas cikla futbola federācijas vadība lēma par sadarbības pārtraukšanu.

''Levski'' prezidents informējis, ka jaunais galvenais treneris tiks nozīmēts līdz šīs nedēļas beigām. Nākamo spēli ''Levski'' aizvadīs pret ''Ludogorets'', kas arī atlaidusi savu galveno treneri.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/shumanskoo

     [+] [-]

, 2020-10-27 17:09, pirms 3 gadiem
Lai viņam veicas.