Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

''PSV'': ''Afelajs janvārī tiks pārdots''

''PSV'': ''Afelajs janvārī tiks pārdots''
Ibrahims Afelajs
Foto: fcupdate.nl

Nīderlandes futbola kluba ''PSV'' tehniskais menedžeris Marsels Brands apstiprinājis, ka Eindhovenas komandas kapteinis Ibrahims Afelajs nepagarinās līgumu, kurš ir spēkā līdz 2011. gada jūnijam, un janvārī tiks pārdots citai vienībai.

Līgums ar Eindhovenas klubu Nīderlandes izlases spēlētājam ir spēkā līdz šīs sezonas beigām. ''PSV'' kluba tehniskais menedžeris Marsels Brands paziņojis, ka vienojoties klubam un spēlētājam, ticis pieņemts lēmums nepagarināt līgumu par sadarbības turpināšanu arī turpmāk. Abas puses pašreiz apsver pēc iespējas labākus variantus gan klubam, gan pašam futbolistam, kurš tiks pārdots jau janvārī, ziemas transfēru perioda laikā, taču komandu varētu atstāt sezonas beigās.

Brands atklāja, ka abas puses nesen esot tikušās lietišķā sapulcē. ''PSV'' vadība ir vīlusies, ka veiksmīgai sadarbībai astoņu sezonu garumā būs pielikts punkts, taču ir apmierināta ar tiem pieņemtajiem nosacījumiem, kuri tikuši panākti sarunā ar 24 gadus veco uzbrūkošā tipa pussargu. Proti, Afelajs apsolījis darīt visu, kas ir viņa spēkos, lai klubs par viņa pāreju uz citu vienību saņemtu pienācīgu samaksu, tādējādi apstiprinot, ka sezonas beigās viņš pametīs komandu. Lai nu kā, ''PSV'' cer komandas kapteiņa pakalpojumus šajā sezonā pilnībā izmantot tik ilgi, cik vien iespējams. Šo faktu apstiprinājis arī pats spēlētājs.

''Vēlos pēc iespējas ātrāk tikt skaidrībā par to, kur spēlēšu nākamajā sezonā, lai šosezon varētu pilnībā koncentrēties ''PSV'' un Nīderlandes čempionāta titula izcīnīšanai,'' tā Afelajs.

Ņemot vērā to, ka Afelajs izlikts transfēru sarakstā, vairāku Eiropas grandu pārstāvji nesēž rokas klēpī salikuši. Proti, nopietnā cīņā par Afelaju iesaistījušies divi Itālijas A Sērijas klubi – ''Juventus'' un Milānas ''Inter''. Pēc spēlētāja lūko arī Anglijas Premjerlīgas klubi ''Arsenal'', ''Everton'', ''Liverpool'' un ''Manchester United'', tāpat arī Madrides ''Atletico'', ''Valencia'', Vācijas Bundeslīgas klubs ''Hamburger SV'' un Sanktpēterburgas ''Zenit''. Spēlētāja aģents Roberts Jansens atklājis, ka visnopietnāko interesi līdz šim izrādījis Madrides klubs ''Atletico''

Izmantotie resursi:
www.psv.nl
www.fcupdate.nl


, 2010-10-26 21:47, pirms 13 gadiem
"Proti, nopietnā cīņā par Afelaju iesaistījušies divi Itālijas A Sērijas klubi – ''Juventus'' un Milānas ''Inter''. Daudz neatpaliek arī Anglijas Premjerlīgas komandas"

kā var izmērīt, cik ir priekšā vai atpaliek tāds vai tāds klubs,kurš interesējas par kādu futbolistu,šajā gadījumā Afelaju?
Slēpts komentārs: King#23
, 2010-10-26 21:55, pirms 13 gadiem
puslaiks rakstīja: "Proti, nopietnā cīņā par Afelaju iesaistījušies divi Itālijas A Sērijas klubi – ''Juventus'' un Milānas ''Inter''. Daudz neatpaliek arī Anglijas Premjerlīgas komandas"

kā var izmērīt, cik ir priekšā vai atpaliek tāds vai tāds klubs,kurš interesējas par kādu futbolistu,šajā gadījumā Afelaju?
Ar lineālu
, 2010-10-26 22:10, pirms 13 gadiem
Ļoti patiktu, ja Ibrahims pievienotos United. Iederētos SAF spēles modelī. Uz Krieviju, manuprāt, nav jēgas braukt, jo tomēr rietumi paliek rietumi un austrumi ir austrumi. Everton līmenis arī stipri viduvējs priekš tāda spēlētāja kā viņš. Vai nu EPL top 4 vai arī Vācija...
, 2010-10-26 22:11, pirms 13 gadiem
ja vien viņam nauda nav pati svarīgākā tad Zenit noteikti var atmest.
gribētos viņu redzēt kādā no EPL komandā
, 2010-10-26 22:20, pirms 13 gadiem
Par Afelaju interesējas arī Valencia, bet vai tad viņiem vispār ir pamats izrādīt interesi, ja nav ar ko samaksāt transfēru
šie jau tā sēž uz parāda
, 2010-10-26 23:00, pirms 13 gadiem
Nu tad tikai izdarīt pareizo izvēli un pāriet uz klubu, kur tiks spēlēt un progresēs.
, 2010-10-26 23:30, pirms 13 gadiem
Gribu vinu United... Vai ari Wolfsburga :d Bet domaju ka tas nenotiks Ceru ka aizies uz Bundesligu..
, 2010-10-27 11:00, pirms 13 gadiem
Sis futbolists par sevi vel liks runat visai Eiropai .
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix
2

Vārtsargam rupja kļūda, Mesi atgriešanās neglābj no izstāšanās no CONCACAF Čempionu kausa

CONCACAF Čempionu kausā, ko agrāk dēvēja par Čempionu līgu, noskaidroti visi pusfinālisti. Šonakt atbildes spēlēs uzvarēja Meksikas klubi "Pachuca" un "Monterrey", sasniedzot nākamo kārtu.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieka un Dubras vienības savstarpējā cīņā zaudē kārtējos punktus

Lietuvas A līgā futbolā noslēgusies septītās kārtas izspēle, šodien laukumos cīnoties trim latviešu futbolistiem.
Mirklis pēc Roterdamas "Feyenoord" vārtu guvuma. Foto: Pieter Stam de Jonge/EPA/Scanpix

"Feyenoord" ar 6:0 saplosa "Ajax"; Glāzgovas derbijā vārtu birums; "Sporting" tuvojas titulam

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās lielklubu derbiji Nīderlandes "Eredivisie", Skotijas Premjerlīgā un Portugāles meistarsacīkstēs.