Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Par futbolista karjeras beigām paziņo Rikelme un Trezegē

Rolands Eliņš

Par futbolista karjeras beigām paziņo Rikelme un Trezegē
Huans Rikelme
Foto: AP/Scanpix

Par profesionālā futbolista gaitu beigām paziņojuši divi tūkštošgades pirmās desmitgades spīdekļi - argentīnietis Rikelme un Francijas uzbrucējs Davids Trezegē.

36 gadus vecais Huans Rikelme, kurš četras reizes atzīts par gada labāko futbolistu Argentīnā, šajā sezonā spēlēja "Argentinos Juniors" komandā, un, līgumam tuvojoties beigām, tika baumots par iespējamo pāreju uz ASV futbola līgu. Daudzu citu futbola zvaigžņu piemēram Rikelme gan nesekoja, un intervijā ESPN paziņoja, ka noslēdzis savu karjeru.

"Esmu nolēmis vairs nespēlēt futbolu," sacīja Rikelme. "Tagad esmu tikai līdzjutējs. Došos un izbaudīšu futbolu no tribīnēm. Esmu ļoti apmierināts ar savu paveikto, ceru, ka cilvēki, kuri tās laikā atradās man blakus, arī to izbaudīja."

Rikelme aizvadījis 51 spēli Argentīnas izlasē un guvis 17 vārtus, bet savas karjeras laikā pārstāvējis tādus Spānijas klubus kā "Barcelona" un "Villareal". Uzbrūkošā pussarga zīmīgāka komanda gan ir viņa dzimtā "Boca Juniors", kuras sastāvā viņš guvis 73 vārtus un palīdzējis iegūt piecus Argentīnas čempionu titulus. Rikelme var lepoties arī olimpiskā čempiona titulu 2008. gada olimpiādē.

No futbolista karjeras atvadīsies arī Francijas slavenais uzbrucējs Davids Trezegē. Pēc vairākiem izciliem "Juventus" pavadītiem gadiem viņš iepriekšējās sezonas bija spēlējis Argentīnā, bet šovasar pievienojās Indijas Superlīgas klubam "Pune City", kurā viņš deviņās spēlēs guva divus vārtus.

37 gadus vecais Trezegē šobrīd veic pārrunas ar Turīnas "Juventus" vadību par atgriešanos kluba sistēmā, šoreiz tikai jau citā ampluā. Pats Trezegē izteicās, ka vēlas palīdzēt izplatīt "Juventus" vārdu pasaulē, bet konkrētas sarunas par šo tematu paredzētas nedēļas vidū.

Izmantotie resursi:
Trezeguet: 'I'm in Juve talks' |...
Juan Riquelme - former Argentina, Boca Juniors...

  -1 [+] [-]

, 2015-01-26 11:35, pirms 9 gadiem
Trezege paliek atmina ar neiesisto pendeli finala pret Italiju .

  +3 [+] [-]

, 2015-01-26 11:58, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Trezege paliek atmina ar neiesisto pendeli finala pret Italiju .
Kā arī,ar iesisto golu 2000 eiropas čempionāta finālā,papildlaikā pret Itāliju,kas deva Francijai Eiropas čempiona godu.

     [+] [-]

, 2015-01-26 12:17, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Trezege paliek atmina ar neiesisto pendeli finala pret Italiju .
..un ar pēdējiem zelta vārtiem pasaulē!

     [+] [-]

, 2015-01-26 12:45, pirms 9 gadiem
Rikelme-zvaigzne,kas taa ar pa iistam Eiropaa neuzspiideeja

     [+] [-]

, 2015-01-26 15:16, pirms 9 gadiem
Rikelme viens no labākajiem Argentīnas pussargiem ,domāju reizēm nepelnīti netika ņemts izlasē.

     [+] [-]

, 2015-01-26 15:50, pirms 9 gadiem
Ujj, atceros tos laikus, kad uz pirmā playstation situ goalus vislaik ar Trezegē

     [+] [-]

, 2015-01-26 17:13, pirms 9 gadiem
Lol man likās, ka Trezegē jau sen spēlē golfu vtml.

     [+] [-]

, 2015-01-26 17:33, pirms 9 gadiem
TheChrys rakstīja: Kā arī,ar iesisto golu 2000 eiropas čempionāta finālā,papildlaikā pret Itāliju,kas deva Francijai Eiropas čempiona godu.
Nja Zidans,Anri,Trezegee bija labaaki nekaa Riberii,Benzema,Nasri