Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Olympiakos'' turpina papildināties; ''Sevilla'' atrod aizvietotāju pārdotajam Skilači

''Olympiakos'' turpina papildināties; ''Sevilla'' atrod aizvietotāju pārdotajam Skilači
Aleksis (pa labi)
Foto: AFP/Scanpix

Transfēru loga laiks, kurā iespējams klubiem papildināties ar jauniem spēlētājiem, drīz noslēgsies, tāpēc vairāki Eiropas klubi steidz papildināt savas rindas ar jauniem futbolistiem. Piedāvājam jaunākās ziņas par spēlētāju pārejām.

''Liverpool'' ir pavēstījusi, ka Kristians Nemets pievienojies Grieķu ''Olympiakos''. Ungāru uzbrucējs pirms trīs gadiem no Ungārijas kluba ''MTK'' pievienojās Liverpūles klubam, bet viņām tā arī neizdevās izcīnīt sev vietu komandas pamatsastāvā. Tādejādi 21 gadu vecais Nemets seko citam bijušajam ''Liverpool'' futbolistam'' Albertam Rieram, kurš šajā vasarā arī pievienojās ''Olympiakos''.

Grieķijas grands pastiprinājies arī ar ''Espanyol'' aizsardzības tipa pussargu Moisesu Urtado, kurš ar klubu parakstīja līgumu uz trīs sezonām. .Barselonas kluba rindās Urtado pavadīja veselas 11 sezonas. Tiek minēts, ka pussarga pārejas summa ir apmēram divi miljoni eiro. Jāpiemin, ka ''Olympiakos'' treneris Ernesto Valverde šajā vasarā bez pieminētajiem trīs futbolistiem ir iegādājies arī Denisu Romedālu, Marko Panteliču un Davidu Fusteru.

Jau ziņojām, ka Krievijas čempionvienība Kazaņas ''Rubin'' par 20 miljoniem eiro uz četrām sezonām iegādājusies Bundeslīgas kluba ''Hoffenheim'' brazīliešu pussargu Karlosu Eduardu. Pieminētais ''Hoffenheim'' klubs arī nav klusējis un par trīs miljoniem eiro iegādājies Vācijas U-21 pussargu Sebastianu Rudiju no ''Stuttgart''. Rudijs noslēdzis līgumu uz četrām sezonām.

Klusējusi nav arī Londonas ''Fulham'', kura par publiski neizpaustu summu uz trīs sezonām parakstījusi līgumu ar Alžīrijas izlases un ''Benfica'' aizsargu Rafiku Hališu. Hališe uz Eiropu pārcēlās 2008. gadā, kad pievienojās Lisabonas ''Benfica'', tomēr prestižajā Portugāles klubā alžīrietis neaizvadīja nevienu spēli, jo abas nākamās sezonas tika izīrēts citam Portugāles čempionāta klubam ''Nacional''. 23 gadus vecais aizsargs ir ceturtais papildinājums ''Fulham'' šajā vasarā, jo Londonas klubs aizvadītajos mēnešos papildinājies ar tādiem futbolistiem kā Filipe Senderosu, Džonatanu Grīningu un Mussu Dembeli.

Tikmēr Spānijas klubs ''Sevilla'' pēc aizsarga Sebastiena Skilači pārdošanas ''Arsenal'' atradusi aizvietotāju aizsardzības pozīcijā. Tas ir neviens cits kā finansiālo parādu novājinātā kluba ''Valencia'' futbolists Aleksis Ruano Delgado jeb vienkārši Aleksis. Paredzams, ka Aleksis pievienosies Seviļas klubam par apmēram 4,1 miljoniem sterliņu mārciņām un parakstīs līgumu uz piecām sezonām. 25 gadus vecais spāņu aizsargs spēlējis visās Spānijas jaunatnes izlasēs, kā arī tādos Spānijas čempionāta klubos kā ''Malaga'' un ''Getafe''. Pēdējās trīs sezonas Aleksis aizvadīja ''Valencia'' rindās, kur laukumā devās 62 spēlēs.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

Slēpts komentārs: bonuks3333333333

  +1 [+] [-]

, 2010-08-26 00:00, pirms 14 gadiem
Olympiacos papildinājumi šovasar ir tiešām iespaidīgi. Izskatās, ka grib nocelt Panathinaikos titulu Grieķijā, lai gan arī atēnieši nav gluži klusējuši transfēru tirgū. Aleksis vēl ir labs papildinājums Seviljai + vēl Valencia vismaz kaut kādu naudiņu vēl dabūs. Pārdeva abus līderus Vilju un Silvu un tagad skatās, ko vēl var piemest klāt, lai vismaz kādu naudiņu dabūtu. Neizklausās nopietni, runājot par Valensiju, bet tā diemžēl ir. Fulham arī labi papildinājumi. Es nemāku spriest par Hališi, bet nu Dembele, pats par sevi, ir kaut kas vērā ņemams, tāpat arī Sendeross. Un paturpinot par Hoffenheim, diez vai tagad uzreiz Rudijs kļūs komandā par pamatsastāva spēlētāju, bet talants puisim ir. Varbūt nav vēl tik liels kā Eduardu, kurš pārgāja uz Rubin, bet nu tik un tā...

  +4 [+] [-]

, 2010-08-26 00:53, pirms 14 gadiem
Lai tik papildina pareizi sastāvu un tad redzēs kas uz ko ir spējīgs...

  +1 [+] [-]

, 2010-08-26 01:01, pirms 14 gadiem
Stailer rakstīja: Lai tik papildina pareizi sastāvu un tad redzēs kas uz ko ir spējīgs...
Tas gan...

     [+] [-]

, 2010-08-26 11:14, pirms 14 gadiem
Meh.. kārtējais robs sastāvā betmeniem