Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kariuss: "Neviens man nevar atņemt pieredzi. Nav daudz Vācijas vārtsargu, kuri spēlējuši ČL finālā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kariuss: "Neviens man nevar atņemt pieredzi. Nav daudz Vācijas vārtsargu, kuri spēlējuši ČL finālā"
Loriss Kariuss. Foto: Reuters/Scanpix

Vārtsargs Loriss Kariuss, kurš "Liverpool" sastāvā pielaida divas rupjas kļūdas un zaudēja Čempionu līgas finālā, sacīja, ka tikšana pāri neveiksmēm prasījusi divas nedēļas, taču neviens nav licis viņam atstāt komandu. Augustā Kariuss pievienojās Stambulas "Besiktas".

"Sezona bija superīga, taču noslēgums bija ļoti neveiksmīgs. Taču tam ir jātiek pāri," teica vācu vārtsargs Loriss Kariuss. "Zināju, ka man ir jāpieceļas, ka nedrīkstu slēpties vai pārāk domāt par pagātni. Tikšana finālā bija komandas nopelns, un neviens nevar man atņemt šo pieredzi. Nav daudz vācu vārtsargu, kuri var teikt, ka ir spēlējuši Čempionu līgas finālā."

"Liktenīgajā dienā vienā līnijā sastājās vairākas lietas. Skaidrs, ka neviens nevēlas par to dzirdēt, taču nav iespējams pateikt, cik lielā mērā kļūdas saistītas ar savainojumu, kas tika konstatēts vēlāk. Tas nav attaisnojums, bet gan izskaidrojums," teica Kariuss. Vēlāk tika konstatēts, ka vārtsargam pēc sadursmes ar Madrides "Real" kapteiņa Serhio Ramosa elkoni bija smadzeņu satricinājums. Tomēr medicīniskā izmeklēšana veikta slimnīcā, kas saistīta ar "Liverpool" īpašniekiem, tāpēc versija izsauca dalītu reakciju.

Kariuss norādīja, ka viņš nezina un viņu neuztrauc tas, vai Ramosa sitiens bijis tīšs. Centra aizsargs par incidentu neatvainojās, bet vārtsargs pauda, ka netur ļaunu prātu. Kariuss pat norādīja, ka epizodes video noskatījies daudzas reizes un mācījies no tā. "Reizēm nesaproti, kā tāda situācija var notikt. Gribēju labāk saprast, tāpēc skatījos vairākas reizes gan vakarā, gan nākamajā dienā."

"Jirgens Klops brīvdienu laikā man zvanīja vairākas reizes, lai palīdzētu. Starp mums nav nekā. Viņš nevienā brīdī nevainoja mani notikušajā. Tomēr spiediens no malas, no medijiem un līdzjutējiem, auga, tāpēc komandai bija jārīkojas. Tā notiek," teica Kariuss. "Liverpool" vasarā pastiprināja vārtsargu līniju, iegādājoties brazīlieti Alisonu, kurš tobrīd kļuva par pasaulē dārgāko vārtsargu. Savukārt Kariuss pārcēlās uz Stambulas "Besiktas". Viņš divus gadus atradīsies īrē, bet pēc tam Turcijas klubam jāizpērk vārtsargs.

"Starp mani un Klopu valda labas attiecības. Viņš iegādājās mani no "Mainz". Varēju palikt Liverpūlē un sezonas laikā aizvadīt dažus mačus, taču gribēju būt pirmais vārtsargs un spēlēt regulāri. Neviens man neteica, ka jābrauc prom. Man joprojām ir labas attiecības ar cilvēkiem, kas strādā "Liverpool"," teica Kariuss.

"Nevaru pagriezt laiku atpakaļ. Tā ir pagātne. Viss ir beidzies. Olivers Kāns arī pielaida lielu kļūdu 2002. gada Pasaules kausa finālā, bet viņš atgriezās vēl labāks. Labāk domāšu par to. Gribu visu atstāt aiz muguras, nevis krāt emocijas sevī," norādīja Kariuss.

Izmantotie resursi:
Liverpool never told me to leave after...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-09-24 19:43, pirms 6 gadiem
Lai izdodas!

  +4 [+] [-]

, 2018-09-24 20:00, pirms 6 gadiem
FUNS 2 rakstīja: Bet cilveki tevis del zaudeja naudu totalizatoros, kas radija sekas, zaudejot ipashumus, tuvus cilvekus un gimenes, citi taisija pasnavibas.

Par to vien tu esi pelnijis lodi galva dabilais KARIUS
Tu tiešām esi nepārspējami debīls tāpat kā tie kuri liek uz spēles visu savu dzīvi.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-24 20:36, pirms 6 gadiem
FUNS 2 rakstīja: Bet cilveki tevis del zaudeja naudu totalizatoros, kas radija sekas, zaudejot ipashumus, tuvus cilvekus un gimenes, citi taisija pasnavibas.

Par to vien tu esi pelnijis lodi galva dabilais KARIUS
vot debīls cilvēks ar diagnozi.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-24 21:25, pirms 6 gadiem
Neviens man nevar atņemt pieredzi. Esmu viens no retajiem vārtsargiem, kas vienpersoniski ir savai komandai noracis ČL finālu

  +1 [+] [-]

, 2018-09-24 22:12, pirms 6 gadiem
Uzbrucēju un pussargu kļūdas izškērdējot ļoti labus momentus aizmirstās vēja ātrumā. Aizsargu un vārtsargu rupjas kļūdas velkas līdzi vairākās paaudzēs.

     [+] [-]

, 2018-09-25 01:07, pirms 6 gadiem
Viņam vajadzētu noskatīties Eisu Venturu, to sēriju par to futbolistu, kas netrāpīja pēdējo sitienu..