Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Divi "Ajax" futbolisti guvuši savainojumus

Divi "Ajax" futbolisti guvuši savainojumus
Miralems Sulejmani (10. numurs)
Foto: AP

Diviem Nīderlandes futbola kluba "Ajax" futbolistiem – Miralemam Sulejmani un Olegeram Presam pēc aizvadītā mača ar "Feyenoord" konstatēti savainojumi.

Atgādināsim, ka svētdien interesantā spēlē "Ajax" nospēlēja neizšķirti ar "Feyenoord" – 2:2. Tagad ir atklājies, ka Amsterdamas klubam kādu laiku nāksies iztikt bez diviem komandai svarīgiem futbolistiem – Sulejmani un Presas.

Sulejmani svētdienas spēlē aizvadīja tikai deviņas minūtes, kad pēc sadursmes ar Timu de Kleru atstāja laukumu. Pēc veiktajām pārbaudēm atklājās, ka futbolists nevarēs spēlēt apmēram divus mēnešus. 19 gadus vecais Sulejmani šovasar kļuva par visu laiku dārgāko Nīderlandes klubu pirkumu, jo "Ajax" par viņa pāreju "Heerenveen" samaksāja 16,25 miljonus eiro.

Savainojumu mačā ar "Feyenoord" guva arī bijušais "Barcelona" aizsargs Olegers Presas, taču viņa savainojums nav tik nopietns kā Miralemam, tādēļ jau pēc divām trijām nedēļām futbolists varētu atgriezties laukumā.

Izmantotie resursi:
uefa.com


, 2008-09-25 15:28, pirms 16 gadiem
Žēl, vēl nevaru beigt brīnīties, kāds piķis samaksāts par Sulejmani, bet vārtus jau arī ir guvis Ajax labā, jauns, drošvien drīz tiks pārdots kādam eiropas lielam klubam pa lielāku naudu!
"Vitesse" pret PSV. Foto: imago/Pro Shots/Scanpix
3

Saikne ar Abramoviču maksā "Vitesse" 18 punktus un pirmo izlidošanu 35 gadu laikā

Nīderlandes Karaliskās futbola asociācijas (KNVB) neatkarīga licencēšanas komiteja pieņēmusi lēmumu atņemt 18 punktus Eredivisie pastarītei Arnemas "Vitesse", kas tādējādi garantējusi augstākās līgas pamešanu.
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix
2

Vārtsargam rupja kļūda, Mesi atgriešanās neglābj no izstāšanās no CONCACAF Čempionu kausa

CONCACAF Čempionu kausā, ko agrāk dēvēja par Čempionu līgu, noskaidroti visi pusfinālisti. Šonakt atbildes spēlēs uzvarēja Meksikas klubi "Pachuca" un "Monterrey", sasniedzot nākamo kārtu.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieka un Dubras vienības savstarpējā cīņā zaudē kārtējos punktus

Lietuvas A līgā futbolā noslēgusies septītās kārtas izspēle, šodien laukumos cīnoties trim latviešu futbolistiem.