Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

Suarezs: ''''Ajax'' rindās palikšu vismaz līdz jūnijam''

Suarezs: ''''Ajax'' rindās palikšu vismaz līdz jūnijam''
Luiss Suarezs
Foto: fcupdate.nl

Urugvajas izlases un Nīderlandes kluba ''Ajax'' uzbrucējs Luiss Suarezs paziņojis, ka par spīti vairāku Eiropas futbola grandu izrādīto interesi un vēlmi iegādāties viņu jau janvārī, kad atvērsies transfēru periods, Amsterdamas kluba rindās viņš paliks vismaz līdz nākošā gada vasarai.

Kā zināms, par 22 gadus veco Urugvajas izlases spēlētāju, kurš Amsterdamas kluba rindās nedaudz vairāk kā divu sezonu laikā vietējā čempionāta ''Eredivisie'' ietvaros guvis 56 vārtus 77 spēlēs (šajā sezonā 14 spēlēs 17 gūti vārti), nopietnu interesi izrāda vairāki Eiropas vadošie klubi. Savas komandas rindās talantīgo futbolistu vēlas redzēt tādi klubi kā ''Manchester United'', ''Chelsea'', ''Manchester City'', ''Inter'', ''AC Milan'' un ''Barcelona''. Ņemot vērā šo milzīgo interesi, Amsterdamas kluba vadība jau noteikusi Suareza cenu. Tiek lēsts, ka par viņa iegādi nākamajiem īpašniekiem nāksies šķirties no 40 miljoniem eiro.

Arī pats futbolists zina, ka interesi izrāda vairāki grandi, kuri viņu vēlas ieraudzīt savas komandas rindās jau janvārī, kad atvērsies ziemas transfēru periods, tomēr Suarezs paziņojis, ka ''Ajax'' rindas janvārī noteikti nepametīs un paliks komandā vismaz līdz nākošā gada jūnijam.

''Visi bezgala var runāt par ''Barcelona'', ''Manchester United'', ''Chelsea'' un citu klubu izrādīto interesi, taču pašreiz esmu koncentrējies tikai un vienīgi ''Ajax'', kur vēlos palikt vismaz līdz jūnijam. Jā, interese ir ļoti nopietna, un vairāki klubi vēlas mani iegādāties jau ziemā, bet es negribu pamest ''Ajax'' jau janvārī,'' paziņoja jaunā urugvajiešu zvaigzne.

Lai nu kā, pats futbolists pirms kāda laika atklāja, ka, ja pametīs ''Ajax'', tad labprāt pārceltos uz Spāniju, nevis Angliju vai Itāliju: ''Jūtos lepns, ka interesi par mani izrāda pasaules labākie klubi. Tā ir zīme, ka ar mierīgu prātu man ir jāturpina strādāt tādā pašā garā un vēl vairāk attīstīt savu prasmi, spēlējot Nīderlandē. Lai arī kā tur būtu, tas būtu sapnis spēlēt Spānijas čempionātā ''La Liga''.''

Izmantotie resursi:
teamtalk.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-23 13:49, pirms 14 gadiem
cerams, ka nepiemekles Huntelara liktens, kas uguņoja Ajax rindas, kcik spēleja Real un sita vārtus, bet Milāna vel nav iesitis.
, 2009-11-23 14:08, pirms 14 gadiem
Ajax noteikti iztiks arī bez Suaresa, prieks, ka komanda spēj sagatavot tik daudzus talantus, ar kuriem var apgādāt visus Eiropas grandus. Es arī gribētu, lai Suarezs spēlētu Spānijā. Pilnīgi noteikti viņam nevajadzētu meklēt laimi Anglijā, tur dienvidamerikāņiem nav ko darīt.
, 2009-11-23 14:52, pirms 14 gadiem
kaadu real!!! maybe wisus labus futbolistus tagad uz real?
protams ka uz barcu winsh dosies!
, 2009-11-23 15:15, pirms 14 gadiem
Prieks ka viņš netieši izsaka vēlēšanos spēlēt pie mums, es domāju ka Suarezs varētu mums lieti noderēt un cik zinu, interese par viņu ir jau labi sen...
, 2009-11-23 16:34, pirms 14 gadiem
mitins rakstīja: uz Real jaiet sim
sapņo tālāk
, 2009-11-23 21:58, pirms 14 gadiem
Waldini rakstīja: Prieks ka viņš netieši izsaka vēlēšanos spēlēt pie mums, es domāju ka Suarezs varētu mums lieti noderēt un cik zinu, interese par viņu ir jau labi sen...
Labi, ka varam dzirdēt arī Gvardiolas viedokli. Lai nu kā, skaidrs, ka pats viņš var teikt diezgan skaidri norādīja, ka viņa nākamais klubs ir barca.
, 2009-11-23 22:35, pirms 14 gadiem
Vismaz nekur neskrien prom jau janvārī, prātīgi - janvāra transfēri reti kad ir veiksmīgākie klubiem un spēlētājiem.
Olivjē Žirū. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Milānas izcilnieks Žirū grasās iet Lorisa pēdās un tuvojas pārejai uz MLS

Francijas futbola izlases uzbrucējs Olivjē Žirū, kurš vasarā kļūs par brīvo aģentu, ir panācis principiālu vienošanos ar MLS klubu "Los Angeles", vēstī žurnālists Fabricio Romāno.
Husrovs Toirovs. Foto: FC Shakhtar
8

"Shakhtar" soda futbolistu par tīkšķi okupantu uzvarai un naudu novirzīs Ukrainas armijai

Titulētais Ukrainas futbola klubs Doneckas "Shakhtar" paziņojis, ka Tadžikistānas uzbrucējs Husrovs Toirovs sodīts vienas mēnešalgas apmērā, jo ielaikojis attēlu par okupantu uzvaru pārbaudes spēlē. Soda nauda tiks novirzīta Ukrainas armijas atbalstam.
"Fenerbahce" spēlētāji pret "Trabzonspor" atbalstītāju. Foto: Zumapress.com/Scanpix
6

"Fenerbahce" spēlētājiem uzbrūk Trabzonas fani, futbolists aizstāvas ar efektīgu sitienu

Daudzējādā ziņā dramatisks svētdienas vakars aizvadīs Turcijas Superlīgā, kur laimīgas uzvaras izrāva abas titula pretendentes Stambulas "Galatasaray" un "Stambulas "Fenerbahce".