Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kokins

Maskavas "Spartak" atlaiž galveno treneri Karreru

Maskavas "Spartak" atlaiž galveno treneri Karreru
Massimo Karrera. Foto: AP/Scanpix

Krievijas Premjerlīgas klubs Maskavas "Spartak" šodien publicējis paziņojumu par galvenā trenera Massimo Karreras atlaišanu no amata, minot arī pieņemtā lēmuma galvenos iemeslus.

Galvenā trenera pienākumus Maskavā 54 gadus vecais itālis sāka pildīt 2016. gada augustā, tajā pat sezonā izcīnot Krievijas Premjerlīgas čempionu titulu, kas maskaviešiem bija pirmais pēc 16 gadu pārtraukuma, un triumfējot Krievijas Superkausā.

Tomēr šī un pagājusī sezona Karreras vadītajam "Spartakam" izrādījusies daudz neveiksmīgāka, pērn finišējot trešajā vietā, taču šogad, pēc aizvadītām vienpadsmit spēlēm, ieņemot pieticīgo septīto vietu turnīra tabulā.

"Klubs ir pateicīgs Massimo par padarīto darbu. Itālis zelta burtiem ierakstīja savu vārdu sarkani-balto vēsturē, kļūstot par vienu no ilgi gaidītā triumfa kaldinātajiem. Tomēr jāatzīst, ka pagājušās sezonas rezultāti bija neapmierinoši – netika sasniegts neviens no nostādītajiem mērķiem. Arī šīs sezonas rezultāti un komandas spēle neparādīja nekādas cerības uz uzlabojumiem. Maskavas "Spartak" futbola klubs novēl Karreram veiksmi turpmākajā karjerā," teikts kluba preses nodaļas ziņojumā.

Pagaidām galvenā trenera pienākumus pildīs spānis Rauls Riančo, kurš līdz šim specializējās kluba fiziskās sagatavotības un taktikas jautājumos.

Izmantotie resursi:
Массимо Каррера покидает «Спартак»


, 2018-10-22 16:34, pirms 5 gadiem
Uz Spartaku!
, 2018-10-22 17:10, pirms 5 gadiem
Starkovu uz Spartaku
, 2018-10-22 21:49, pirms 5 gadiem
Speciaalists rakstīja: Starkovu uz Spartaku
Laba doma. Nez ko Petrovičs tagad dara. SC žurnālisti varētu uztaisīt kādu garo interviju ar viņu. Tomēr leģendārs treneris.
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix
2

Vārtsargam rupja kļūda, Mesi atgriešanās neglābj no izstāšanās no CONCACAF Čempionu kausa

CONCACAF Čempionu kausā, ko agrāk dēvēja par Čempionu līgu, noskaidroti visi pusfinālisti. Šonakt atbildes spēlēs uzvarēja Meksikas klubi "Pachuca" un "Monterrey", sasniedzot nākamo kārtu.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieka un Dubras vienības savstarpējā cīņā zaudē kārtējos punktus

Lietuvas A līgā futbolā noslēgusies septītās kārtas izspēle, šodien laukumos cīnoties trim latviešu futbolistiem.
Mirklis pēc Roterdamas "Feyenoord" vārtu guvuma. Foto: Pieter Stam de Jonge/EPA/Scanpix

"Feyenoord" ar 6:0 saplosa "Ajax"; Glāzgovas derbijā vārtu birums; "Sporting" tuvojas titulam

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās lielklubu derbiji Nīderlandes "Eredivisie", Skotijas Premjerlīgā un Portugāles meistarsacīkstēs.