Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Spēles laikā sirdstrieku piedzīvo Bukarestes "Dinamo" galvenais treneris

Ints Megnis
Ints Megnis

Spēles laikā sirdstrieku piedzīvo Bukarestes "Dinamo" galvenais treneris
Eudžens Njagoe. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Šokējoši mirkļi svētdien piedzīvoti Rumānijas futbola čempionātā, spēles laikā uz rezervistu soliņa sabrūkot spēcīgās Bukarestes "Dinamo" komandas galvenajam trenerim Eudženam Njagoem.

Pirmā puslaika vidū Njagoe pēkšņi sabruka un nākamās 15 minūtes mediķi turpat laukuma malā ātrās palīdzības mašīnā centās stabilizēt trenera veselības stāvokli. Kad treneris tika aizvests uz slimnīcu, spēle atsākās, "Dinamo" futbolisti turpinājumā ielaida divus vārtus un ar 0:2 zaudēja "Universitatea Craiova" spēlētājiem.

Kā vēsta Rumānijas mediji, pašlaik treneris ir pie samaņas un stabilā stāvoklī.

Kamēr mediķi strādāja laukuma malā, Bukarestes "Dinamo" futbolisti necentās valdīt asaras un lūdza Dievu, jo daudziem no viņiem jau ir traģiska pieredze - pirms trim gadiem vienības pussargs Patriks Ekengs nomira spēles laikā pēc sirdstriekas piedzīvošanas.

Njagoe amatu pārņēma šovasar, stājoties Mirčas Rednika vietā. Viņš nav iemantojis komandas līdzjutēju mīlestību un daudzi aicinājuši viņu atkāpties no amata.

Izmantotie resursi:
https://www.thesun.co.uk/sport/foot...