Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: Bijušais "Ventspils" aizsargs nopelna vienu no muļķīgākajiem noraidījumiem futbolā

Latvijas futbola klubā „Ventspils” iepriekš sevi sekmīgi pierādījušais aizsargs Nikola Boranijaševičs, kurš Latviju atstāja šovasar, karjeru turpina dzimtajā Serbijā „Napredak” sastāvā. Vakardienas spēlē pret favorīti „Partizan” viņš 27. minūtē devās izpildīt sānu iemetienu, noteikti pirms tam nedomādams, ka tā varētu būt viņa pēdējā rīcība šajā spēlē.

Taču notika tieši tā – Boranijaševičs ilgi meklēja partneri, kam piespēlēt, un tiesnesis neizturēja šo vilcināšanos un parādīja aizsargam dzelteno kartīti. Boranišajevičs bija sašutis par šo lēmumu un aizmeta bumbu projām, par ko uzreiz saņēma vēl vienu dzelteno kartīti un sekojošu noraidījumu. „Napredak” gan arī mazākumā prata nospēlēt veiksmīgi, tiekot pie neizšķirta 1:1.

, 2017-09-21 22:31, pirms 7 gadiem
Dzelteno nevajadzēja dot uzreiz, bet gan atdot bumbu pretiniekam, jo cik nemaldos, 15 sec laika, lai izmestu autu? Varam spriest - tiesnesis duraks.
, 2017-09-22 09:51, pirms 7 gadiem
RahX rakstīja: Dzelteno nevajadzēja dot uzreiz, bet gan atdot bumbu pretiniekam, jo cik nemaldos, 15 sec laika, lai izmestu autu? Varam spriest - tiesnesis duraks.
Eksperta kungs, diemžēl, Jūs maldāties. Nav laika limita noteikumos.
, 2017-09-22 10:43, pirms 7 gadiem
„Napredak” gan arī mazākumā prata nospēlēt veiksmīgi, tiekot pie neizšķirta 1:1.
Varētu teikt ka iznākums ir veiksmīgs, nevis prata nospēlēt veiksmīgi. Golu viņi ielaida 90+6 minūtē, tā ka par veiksmi to nenosauksi
"Vitesse" pret PSV. Foto: imago/Pro Shots/Scanpix
3

Saikne ar Abramoviču maksā "Vitesse" 18 punktus un pirmo izlidošanu 35 gadu laikā

Nīderlandes Karaliskās futbola asociācijas (KNVB) neatkarīga licencēšanas komiteja pieņēmusi lēmumu atņemt 18 punktus Eredivisie pastarītei Arnemas "Vitesse", kas tādējādi garantējusi augstākās līgas pamešanu.
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix
2

Vārtsargam rupja kļūda, Mesi atgriešanās neglābj no izstāšanās no CONCACAF Čempionu kausa

CONCACAF Čempionu kausā, ko agrāk dēvēja par Čempionu līgu, noskaidroti visi pusfinālisti. Šonakt atbildes spēlēs uzvarēja Meksikas klubi "Pachuca" un "Monterrey", sasniedzot nākamo kārtu.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieka un Dubras vienības savstarpējā cīņā zaudē kārtējos punktus

Lietuvas A līgā futbolā noslēgusies septītās kārtas izspēle, šodien laukumos cīnoties trim latviešu futbolistiem.