Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

22 gadu vecumā individuālā treniņa laikā miris Maskavas "Lokomotiv" sistēmas spēlētājs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

22 gadu vecumā individuālā treniņa laikā miris Maskavas "Lokomotiv" sistēmas spēlētājs
Inokentijs Samohvalovs. Foto: Kazanka

22 gadu vecumā miris Krievijas Premjerlīgas kluba Maskavas "Lokomotiv" sistēmas spēlētājs Inokentijs Samohvalovs. Viņam bijušas problēmas ar sirdi.

Inokentijs Samohvalovs bija Maskavas "Lokomotiv" audzēknis. Lielajai komandai viņš pievienojās 2015. gadā, taču debiju Premjerlīgā nepiedzīvoja. Par viņa pēdējo pārstāvēto komandu kļuva trešajā līgā spēlējošā "Kazanka". Kā nāves iemesls tiek minēta sirds mazspēja.

22 gadus vecais futbolists, kurš dzīvoja Maskavas pievārtē, vakar devās ikdienas skrējienā. Ņemot vērā koronavīrusa pandēmiju, spēlētājiem jātrenējas individuāli. Skrējiena laikā Samohvalovam palicis slikti, un izsauktās reanimācijas brigādes centieni viņu atdzīvināt bijuši neveiksmīgi.

"Viņam bija problēmas ar sirdi, un visa "Lokomotiv" komanda to zināja. Viņam bija neslikti dotumi, varbūt tieši šīs problēmas liedza pacelties uz augstāko līmeni. Ļoti žēl, tā ir traģēdija. Taču tā nebija neparedzama. Viņam bija tādas problēmas, ka viņš pat neaizbrauca uz kaut kādām nometnēm," teica krievu treneris Andrejs Talalajevs.

"Tas ir šausmīgi... Ja medicīnas personāls ļāva viņam trenēties, tad jādomā, ka nekādu problēmu ar veselību nebija. Mums tikai uzrakstīja, ka sirds mazspēja," pauda "Kazanka" galvenais treneris Aleksandrs Grišins.

Izmantotie resursi:
https://matchtv.ru/football/matchtv...
https://rsport.ria.ru/20200420/1570...

  +2 [+] [-]

, 2020-04-21 11:56, pirms 4 gadiem
Komentārus jau varēji izslēgt, Brožik

     [+] [-]

, 2020-04-21 17:03, pirms 4 gadiem
Ir žēl, kad cilvēks mirst, tomēr, šis spēlētājs nav ne izlases spēlētājs, ne arī Krievijā populārs spēlētājs, tad kāpēc par to raksta visi latviešu ziņu portāli? Tas ir kaut kas ārkārtējs, ka mirst cilvēks?
Kāpēc neraksta par to, ka mūžībā aizgājis Tom & Jerry un Mister Popay autors? Tom&Jerry mēs visi savulaik esam skatījušies, tomēr šī futbolista vārds mums nevienam nav zināms.

     [+] [-]

, 2020-04-21 23:39, pirms 4 gadiem
The one and the only rakstīja: Ir žēl, kad cilvēks mirst, tomēr, šis spēlētājs nav ne izlases spēlētājs, ne arī Krievijā populārs spēlētājs, tad kāpēc par to raksta visi latviešu ziņu portāli? Tas ir kaut kas ārkārtējs, ka mirst cilvēks?
Kāpēc neraksta par to, ka mūžībā aizgājis Tom & Jerry un Mister Popay autors? Tom&Jerry mēs visi savulaik esam skatījušies, tomēr šī futbolista vārds mums nevienam nav zināms.
Šī tomēr ir sporta ziņu mājaslapa, nevis slavenību un autoru notikumu vēstnesis. Kas seko ziņām, paši zin, ka šo multfilmu autors aizgājis aizsaulē...