Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Klubs sodīts par seksa lellēm tribīnēs

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Klubs sodīts par seksa lellēm tribīnēs
Seulas stadionā lelles "skatās" futbolu. Foto: Reuters/Scanpix

Dienvidkorejas futbola čempionāta ("K-League") disciplinārā komiteja sodījusi "Seoul" futbola klubu, jo tribīnēs tika izvietotas arī seksa lelles. Uzlikts sods 100 miljonu vonu apmērā - aptuveni 74 260 eiro.

8. maijā Dienvidkorejā sākās futbola mači, taču zināmu apstākļu dēļ spēles notiek bez skatītājiem. Lai skats uz tribīnēm būtu labāks, tika izvietoti skatītāju attēli un manekeni, turklāt sanāca tā, ka 17. maijā Seulas kluba mājas spēli klātienē "vēroja" arī saģērbtas seksa lelles, kuras reklamēja seksa rotaļlietu kompāniju. Šajā mačā "Seoul" pieveica "Gwangju" - 1:0. Futbola cienītāji sacēla troksni sociālajos tīklos, līdz ar to tika ierosināta disciplinārlieta par minētajām lellēm.

"Seoul" klubs atvainojās un informēja, ka nav pārbaudījuši piegādātāja sūtījumu. Neesot zinājuši, ka šīs lelles ir "pieaugušo preces".

Izvērtējot šī incidenta apstākļus, "K-League" disciplinārlietu komiteja nolēma uzlikt bargu sodu - 100 miljonu vonu apmērā. Tika nodarīts kaitējums līdzjutējām un ģimenēm, bez tam jānovērš tamlīdzīgu gadījumu atkārtošanās nākotnē. Klubs pieļāva nopietnu kļūdu - līdz spēlei bija pietiekami daudz laika, taču minētās lelles netika aizvāktas, skaidro disciplinārlietu komiteja. Pārkāpums netika veikts apzināti, taču bija iespēja seksa lelles nošķirt no manekeniem.

Izmantotie resursi:
reuters.com

  +1 [+] [-]

, 2020-05-21 07:24, pirms 4 gadiem
Bļin ,cik daudz "jaunas mašīnas" sēž tribīnēs.Šeit vienā Latvijas TV raidījumā sacīja,ka šo leļļu cena atbilst jaunas mašīnas cenai.

     [+] [-]

, 2020-05-21 12:16, pirms 4 gadiem
Sexa leļļu raidījumus skaties?

     [+] [-]

, 2020-05-21 12:59, pirms 4 gadiem
"Seoul" klubs atvainojās un informēja, ka nav pārbaudījuši piegādātāja sūtījumu. Neesot zinājuši, ka šīs lelles ir "pieaugušo preces".
Šī atruna kādreiz nostrādā, ja runa iet par lielām soda naudām?

     [+] [-]

, 2020-05-21 17:06, pirms 4 gadiem
Tika nodarīts kaitējums līdzjutējām un ģimenēm...kāds?
ja dildo būtu tribīnēs, visi džeki pinkšķētu?