Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Rodžerss kļūst par Skotijas čempiones "Celtic" galveno treneri

Agris Suveizda

Rodžerss kļūst par Skotijas čempiones "Celtic" galveno treneri
Brendans Rodžerss
Foto: AFP/Scanpix

Skotijas spēcīgākais futbola klubs Glāzgovas "Celtic" savā mājaslapā paziņoja, ka panākusi vienošanos uz 12 mēnešiem ar ziemeļīru speciālistu Brendanu Rodžersu.

"Tas man ir milzīgs gods, jo visu mūžu esmu sekojis līdzi "Celtic"," kluba mājaslapā citēts Brendans Rodžerss. "Atdošu visu, kas man ir, un darīšu visu iespējamo, lai sniegtu mūsu līdzjutējiem aizraujošu, izklaidējošu un uzvarošu futbolu. Klubs pēdējos gados ir darbojies lieliski un regulāri izcīnījis titulus. Mans mērķis, protams, ir turpināt to darīt un atkal atstāt nospiedumus Eiropā."

Glāzgovas "Celtic" pēdējā kārtā ar 7:0 sagrāva "Motherwell" un ar 86 punktiem 38 mačos Skotijas Premjerlīgā finišēja pārliecinošā pirmajā vietā, par 15 punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju "Aberdeen". "Celtic" piekto gadu pēc kārtas kļuva par Skotijas čempioni, tomēr milzīgu traipu sezonai radīja zaudējums Skotijas kausa pusfinālā pret savu niknāko sāncensi Glāzgovas "Rangers" (2:2, 4:5 pendelēs), kas šosezon vēl spēlēja tikai pēc spēka otrajā līgā, bet nākamsezon atgriezīsies Premjerlīgā. Trīs dienas pēc kaunpilnās neveiksmes norvēģu galvenais treneris Ronijs Deila paziņoja, ka pēc sezonas beigām pametīs amatu.

43 gadus vecais ziemeļīru speciālists Brendans Rodžerss savā trenera karjerā strādājis tādos klubos kā "Watford", "Reading", "Swansea" un "Liverpool". Uz Liverpūli Rodžerss pārcēlās 2012. gada jūnijā, bet 2015. gada rudenī jau pēc astotās kārtas un neizšķirta derbijā pret "Everton" (1:1) tika atlaists.

Izmantotie resursi:
Celtic name Brendan Rodgers as new manager |...

     [+] [-]

, 2016-05-20 20:22, pirms 8 gadiem
No visiem variantiem, šo visvairāk negribēju! Lai izdodas veiksmīgi vadīt skotu milzi!

  -2 [+] [-]

, 2016-05-21 03:23, pirms 8 gadiem
žēl , ka skotu futbola federācija negrib laist Rangers un Celtic uz premjerlīgu vai championship... noteikti nebūtu peramie zēni un dotu lielu grūdienu izlasei... Swansea un Cardiff city ir spilgts piemērs , ja paskatamies , kur Velsas izlase ir šobrīd!!!

  +2 [+] [-]

, 2016-05-21 08:43, pirms 8 gadiem
Deila bija štruntīgs, cerams, ka Rodžerss būs labāks. Deila pamatīgi nolaida Celtic.

     [+] [-]

, 2016-05-21 09:00, pirms 8 gadiem
murzilks rakstīja: Deila bija štruntīgs, cerams, ka Rodžerss būs labāks. Deila pamatīgi nolaida Celtic.
Pēc Lenona Deila bij puišelis, kuram vēl daudz jāstrādā sevis pilnveidošanai kā trenerim.
P.s. Apsveicu ar pārliecinošu titulu. Aberdīna palika putekļos, kas arī bija sagaidāms.

     [+] [-]

, 2016-05-21 09:10, pirms 8 gadiem
MrBayerns rakstīja: žēl , ka skotu futbola federācija negrib laist Rangers un Celtic uz premjerlīgu vai championship... noteikti nebūtu peramie zēni un dotu lielu grūdienu izlasei... Swansea un Cardiff city ir spilgts piemērs , ja paskatamies , kur Velsas izlase ir šobrīd!!!
Pilnīgākās muļķības...

     [+] [-]

, 2016-05-21 14:54, pirms 8 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Pilnīgākās muļķības...
jo?