Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Rostov" jaunie puiši iesit pirmie, bet beigās cieš Krievijas Premjerlīgas vislielāko sakāvi

Rolands Eliņš

"Rostov" jaunie puiši iesit pirmie, bet beigās cieš Krievijas Premjerlīgas vislielāko sakāvi
Soču spēlētāji priecājas par vārtiem pret jauno Rostovas sastāvu. Foto: TASS/Scanpix

Šodien atsākās Krievijas Premjerlīgas sezona, un lielāko uzmanību piesaistīja „Sochi” spēle pret „Rostov”, kurā ar desmit gūtiem vārtiem uzvarēja Soču futbolisti. Pretinieku galvenā komanda bija karantīnā, tāpēc „Rostov” spēli aizvadīja ar jauniešu komandas spēlētājiem.

„Rostov” komanda pirms Krievijas Premjerlīgas atsākšanās veica koronavīrusa pārbaudes, kas pieciem spēlētājiem bija pozitīvas. Attiecīgi karantīnā tika ievietota visa komanda, un „Rostov” aicināja pārcelt spēli. Krievijas futbola sabiedrībā izcēlās pamatīgs skandāls, situācija daudz tika apspriesta, taču „Sochi” spēles pārcelšanai nepiekrita. Abas komandas apmainījās „laipnībām” un zobgalībām sociālajos tīklos, kas noveda pat pie tādas bērnišķīgas rīcības kā pretinieku profila bloķēšanas sociālajā tīklā „Instagram”.

Šī visa haosa rezultātā „Rostov” no mača aizvadīšanas neatteicās, bet gan izlika pieejamo sastāvu, proti, savus jauniešus. „Rostov” sākumsastāva vidējais vecums bija 17.2 gadi, kas bija jaunākais sākumsastāvs līgas vēsturē. „Rostov” pirms mača aicināja „Sochi” komandu solidarizēties un arī izlikt savu otro sastāvu, taču „Sochi” to kategoriski noraidīja un izlaida savu optimālo 11-nieku.

Pirmajā minūtē notika sensācija – „Rostov” pamanījās izvirzīties vadībā. Vadība gan tika noturēta tikai līdz septītajai minūtei, bet 15. minūtē „Sochi” ar Aleksandra Kokorina vārtiem panāca 2:1. Puslaika turpinājumā „Rostov” 17 gadus vecais vārtsargs Deniss Popovs vairākkārt glāba komandu, ieskaitot atvairītu pendeli, taču Rostovas komanda pēdējās minūtēs tomēr salūza un ielaida divus ātrus vārtus.

Otrā puslaika sākumā „Sochi” jau nospēlēja tā, kā varēja gaidīt no profesionāļu tikšanās pret U18 puišiem – astoņās minūtēs tika iesisti trīs vārtus. Spēles izskaņā Soču komanda palielināja savu rēķinu, beigās uzvarot ar 10:1. Tā ir lielākā uzvara Krievijas Premjerlīgas vēsturē, kā arī vienīgā reize, kad kāds Krievijas klubs augstākajā līgā guvis desmit vārtus. Iepriekšējais rekords bija 9:0 2000. gada mačā, kad tik daudz iesita Maskavas „Lokomotiv”.

Otrā šodienas spēlē Krievijā „Akhmat” ar 4:2 apspēlēja „Krylya Sovetov”.

  +2 [+] [-]

, 2020-06-19 22:46, pirms 4 gadiem
Kāpēc profila bloķēšana tiek nosaukta par bērnišķīgu rīcību? Manuprāt ļoti derīga fīča, lai atslēgtu visādus tur troļļus un spamotājus un influencerjus.

     [+] [-]

, 2020-06-19 22:47, pirms 4 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=r0G...
Brīvi iedzert un fanot par komandu, kura patīk.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-19 23:05, pirms 4 gadiem
Diezgan tizla rīcība no Sochu komandas. Rostova cīnas par augstu pozīciju turnīra tabulā, a Sochi izmanto ka komnda karantīnā un apspēlē bērnus, baigi priecīgie. Fuj!

     [+] [-]

, 2020-06-20 00:37, pirms 4 gadiem
Soči bez kauna. Lai paliek bez biksēm!