Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Pauļus Jaķelis

Tamošausks: ''Nenovērtējām pretinieku''

Tamošausks: ''Nenovērtējām pretinieku''
Tomas Tamošausks.
Foto: www.futbolas.lt

Pēc zaudētās ''Triobet Baltijas Futbola Līgas'' spēles Viļņā FBK ''Kaunas'' klubam ar 0:1, komentārus par spēli sniedzis ''Liepājas metalurgs'' futbolists Tomas Tamošausks, kurš atzina, ka komanda nespēja pienācīgi novērtēt pretinieku, par ko dārgi samaksāja.

Spēles gaitā Tamošausks iedzīvojās pēdas savainojumā, taču pagaidām nav skaidrs, cik nopietns tas ir, kā pastāstīja pats futbolists, tad nāksies apmeklēt ārstus, pēc kā viss kļūs skaidrāks.

Kādi bija galvenie zaudējuma iemesli?
''Galvenais ir tas, ka mēs trenējamies uz mākslīgā seguma laukumiem, tādēļ bija grūti pierast. Vēljovairāk, šodien laukums bija ļoti sliktas kvalitātes, ''smags''. ''Kaunas'' futbolisti spēlēja labāk, viņi pirmie guva vārtus, vēlāk veiksmīgi aizsargājās un izveidoja bīstamus pretuzbrukumus. Domāju, ka Liepājā būs ļoti interesanta atbildes cīņa.''

Kā ''Liepājas metalurgs'' skatās uz BFL?
''Ļoti nopietni. Pagājušajā gadā mēs uzvarējām visā turnīrā, šogad centīsimies nosargāt čempionu titulu.''

''Kaunas'' šodien spēlēja ar dublieriem, vai tas nepārsteidza?
''Sākumā to vērtēju negatīvi, taču viņi uzvarēja, bet uzvara ir un paliek uzvara. ''Kaunas'' vienkārši pierādīja, ka var spēlēt un mūs uzvarēt pat ar šādu sastāvu, tādēļ šoreiz bijām vājāki. Iespējams, nenovērtējām pretinieku, kad uzzinājām, kas spēlēs. Padomājām, ka izdosies viņus apspēlēt, bet sanāca otrādi.''

Atgādināsim, ka ''Liepājas metalurgs'' klubam ''Triobet Baltijas Futbola Līgas'' turnīrā aizvadītajās divās spēlēs ir izdevies izcīnīt vienu uzvaru (4:0) pār Narvas ''Trans'', kā arī piedzīvot vienu zaudējumu ar 0:1 FBK ''Kaunas'' vienībai, kas kopumā dod trīs punktus turnīra tabulā. Interesanti, ka visām komandām pēc diviem mačiem ir pa trim punktiem, kas nozīmē, ka šajā grupā kaut ko prognozēt ir ļoti sarežģīti.

Izmantotie resursi:
futbolas.lt


, 2008-03-19 12:24, pirms 16 gadiem
Diemzel esports neljauj pienacigi noveertet P"Andrejevu...suuda cenzuura...
, 2008-03-19 12:24, pirms 16 gadiem
Nekas, kad atbrauks uz Liepāju sapratīs kā ir kad jāspēlē uz labas kvalitātes laukuma un ar Liepājnieku atbalstu salīdzinājumā ar viņu nožēlojamo stadionu!
, 2008-03-19 12:27, pirms 16 gadiem
Tas nav viņu stadions, viņu stadionu vari aplūkot mājaslapā fbk.lt, viņiem stadions tiešām nav tas sliktākais Vienkārši tur šoreiz bija sniega kupenas un laicīgi neizdevās sarunāt īres jautājumus, bet ''Žalgiris'' stadions pieder tam pašam ''FBK'' īpašniekam Romānova kungam, tādēļ maču aizvadīja tur
, 2008-03-19 12:49, pirms 16 gadiem
besii siis atrunas par nenoveerteesanu,kaa vispaar taa laukumaa iet un speeleet,baigais meistars atradies,vari iet uz xsavu pagalmu un tur nenovertet......suuda amatieris.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-03-19 14:09, pirms 16 gadiem
Pauļus Jaķelis rakstīja: Tas nav viņu stadions, viņu stadionu vari aplūkot mājaslapā fbk.lt, viņiem stadions tiešām nav tas sliktākais Vienkārši tur šoreiz bija sniega kupenas un laicīgi neizdevās sarunāt īres jautājumus, bet ''Žalgiris'' stadions pieder tam pašam ''FBK'' īpašniekam Romānova kungam, tādēļ maču aizvadīja tur

Tas Dariaus un Gireno stadions Kauņā salīdzinot ar Liepāju arī ir miskaste. Lūk, tad kad viņi realizēs plānus par jaunā stadiona būvniecību, tad tas jau būs super.
, 2008-03-19 14:25, pirms 16 gadiem
Kajslaukjis rakstīja: a tu vari speeleet savu galda speeli un fanot par to geju salivanu

skaists tu neesi,bet dumss gan
, 2008-03-19 15:00, pirms 16 gadiem
ost rakstīja: Tas Dariaus un Gireno stadions Kauņā salīdzinot ar Liepāju arī ir miskaste. Lūk, tad kad viņi realizēs plānus par jaunā stadiona būvniecību, tad tas jau būs super.

Neteiktu gan ka miskaste. Laukuma kvalitāte sliktāka laukuma, bet ietilpība un viss pārējais tīri OK, man piemēram labāk patīk par Liepājas, tur tikai jumts pietrūkst.
, 2008-03-19 15:59, pirms 16 gadiem
Kā kuram Ko dod ietilpība 9 tk., ja tāpat skatītāji nenāk. Tribīnes ir vizuāli nepievilcīgas un diezgan pabriesmīgā stāvoklī.
, 2008-03-19 17:07, pirms 16 gadiem
Nu Kaunas spēļu apmeklētība ir samērā normāla 1-2 tūkstoši atnāk, protams, izņēmumi mači ar pastarītēm.
, 2008-03-19 17:45, pirms 16 gadiem
Nu te var padiskutēt, kas katram skaitās normāla spēļu apmeklētība priekš tādas pilsētas tas ir krietni par maz, pat Liepājā nāk vairāk A kā ir ar citu Lietuvas klubu spēļu apmeklējumu? Biežāk esmu bijis uz Klaipēdas Atlantas spēlēm, tad tur ir pavisam drūms skats no 100-400 cilvēkiem.
, 2008-03-19 18:25, pirms 16 gadiem
Kuram tad interesē kaut kāds Atlantas?
Nu uz mačiem ar piemēram Ekranas atnāk dažreiz pat pāri 5000 skatītājiem
, 2008-03-19 23:19, pirms 16 gadiem
nu LV jau ari dazas speles tos skatitajus minutes laika var saskaitit :S
"Vitesse" pret PSV. Foto: imago/Pro Shots/Scanpix
3

Saikne ar Abramoviču maksā "Vitesse" 18 punktus un pirmo izlidošanu 35 gadu laikā

Nīderlandes Karaliskās futbola asociācijas (KNVB) neatkarīga licencēšanas komiteja pieņēmusi lēmumu atņemt 18 punktus Eredivisie pastarītei Arnemas "Vitesse", kas tādējādi garantējusi augstākās līgas pamešanu.
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix
2

Vārtsargam rupja kļūda, Mesi atgriešanās neglābj no izstāšanās no CONCACAF Čempionu kausa

CONCACAF Čempionu kausā, ko agrāk dēvēja par Čempionu līgu, noskaidroti visi pusfinālisti. Šonakt atbildes spēlēs uzvarēja Meksikas klubi "Pachuca" un "Monterrey", sasniedzot nākamo kārtu.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieka un Dubras vienības savstarpējā cīņā zaudē kārtējos punktus

Lietuvas A līgā futbolā noslēgusies septītās kārtas izspēle, šodien laukumos cīnoties trim latviešu futbolistiem.