Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Bolts ieradies Austrālijā un uz pārbaudes laiku pievienojies līgas vājākajai komandai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bolts ieradies Austrālijā un uz pārbaudes laiku pievienojies līgas vājākajai komandai
Juseins Bolts
Foto: AFP/Scanpix

Jamaikiešu vieglatlēts un pasaules rekordists gan 100, gan 200 metru sprintā Juseins Bolts ieradies Austrālijā, lai uz pārbaudes laiku pievienotos līgas vājākajai komandai. Sportists norāda, ka šis nav nekāds joks – viņš ļoti vēlas sākt profesionāla futbolista karjeru.

Sestdien Juseins Bolts pēc 14 stundu lidojuma no Losandželosas piezemējās Sidnejā, lai jau tuvākajā laikā pievienotos "Central Coast Mariners" komandai. Jamaikietim ap kaklu bija kluba šalle, un viņš norāda, ka viņa mērķis spēlēt profesionālo futbolu ir īsts, nevis reklāmas triks. Bolts pirmo treniņu aizvadīs otrdien, kad atzīmēs savu 32. dzimšanas dienu.

Bolts vairākas nedēļas trenēsies kopā ar komandu un centīsies izturēt pārbaudes laiku, kas viņam iepriekš nav izdevies dažādās komandās Vācijā, Norvēģijā un Dienvidāfrikas Republikā. Pagaidām nav nosprausts termiņš, cik ilgs būs pārbaudes laiks, tomēr komandas vadība uzsver, ka Boltam tiks dota kārtīga iespēja pierādīt, ka viņš ir gatavs karjeras maiņai.

"Central Coast Mariners" 2013. gadā uzvarēja Austrālijas čempionātā, taču pagājušajā sezonā palika pēdējā vietā desmit komandu konkurencē. Vienības vadība izteikusies, ka attieksme pret Boltu būs tieši tāda pati, kā pret citiem spēlētājiem. Proti, tikai ar vārdu vien nepietiks, lai aizķertos komandā – viņam laukumā jānodemonstrē, ka viņš tiešām ir pelnījis līgumu.

"Visu laiku esmu teicis, ka šis viss ir pa īstam un šeit esmu ieradies, lai parādītu, uz ko esmu spējīgs. Zinu, ko protu, tāpēc šī ir lieliska iespēja. Ceru, ka šeit uzturēšos ilgu laiku. Vismaz tāds ir plāns. Smagi strādāšu, darīšu visu, lai noturētos komandā," lidostā pēc atlidošanas teica Bolts.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/soccer/usa...

     [+] [-]

, 2018-08-18 14:40, pirms 6 gadiem
Viņš noteikti sajauca sporta veidu! Bija domājis gan jau amerikāņu futbolu!

https://www.youtube.com/watch?v=Fzm...

  +3 [+] [-]

, 2018-08-18 14:41, pirms 6 gadiem
Kāds virslīgas klubs ir mēģinājis piesaistīt Boltu? Skatītāju skaits vismaz dubultotos. Debijas spēlē gan jau, ka pilnu stadionu savāktu. Ārzemju mediju uzmanību arī pie reizes piesaistītu.

  +3 [+] [-]

, 2018-08-18 14:51, pirms 6 gadiem
Jā, Virslīgai viņš būtu ieguvējs. Gan ieņēmumu/publicitātes ziņā, gan droši vien uz LV fona nebūtu tik slikts.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-18 14:56, pirms 6 gadiem
Attiecībā uz Boltu uzmanīgu dara divas lietas- pirmkārt, viņa specifiskās futbolu iemaņas (vai drīzāk to trūkums), otrkārt, tas, ka pēdējās sezonās pat skrejceļā, kur it kā neviens pa kājām nesper, viņš biežāk bija traumēts nekā vesels.

     [+] [-]

, 2018-08-18 15:16, pirms 6 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Kāds virslīgas klubs ir mēģinājis piesaistīt Boltu? Skatītāju skaits vismaz dubultotos. Debijas spēlē gan jau, ka pilnu stadionu savāktu. Ārzemju mediju uzmanību arī pie reizes piesaistītu.
Mjā, mūsu sporta komandas ir palaidušas garām divas lieliskas iespējas - brāļus Bolus basketbolā un Boltu futbolā. Vienīgi Akinjemi nedaudz pacēla publicitāti Virslīgai.

     [+] [-]

, 2018-08-18 16:08, pirms 6 gadiem
Viņam vienkārši ļoti patīk dziesma "Kakaja boļ, kakaja boļ! Argeņķina Jamaika pjaķ noļ!"

     [+] [-]

, 2018-08-18 21:08, pirms 6 gadiem
Dienas svarīgāka ziņa. Sveicieni viņa lielākajam fanam, Modrītim!