Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ibrahīmovičs paliks Losandželosas "Galaxy"

Ibrahīmovičs paliks Losandželosas "Galaxy"
Zlatans Ibrahīmovičs. Foto: AP/Scanpix

Par spīti dažādajām spekulācijām par viņa nākotni Zviedrijas futbolists Zlatans Ibrahīmovičs paziņojis, ka paliks MLS komandā Losandželosas "Galaxy".

Par Ibrahīmoviča turpmāko karjeru tika daudz baumots, kā vienu no reālākajiem pretendentiem minot Itālijas A sērijas klubu "Milan", kurā zviedru uzbrucējs karjeras laikā jau ir spēlējis. Tomēr pagājušajā nedēļā Milānas klubs šādu iespējamību noraidīja.

Šodien 37 gadus vecais Zlatans sev raksturīgajā manierē sociālajos tīklos pavēstīja, ka ir gatavs aizvadīt Losandželosā vēl vismaz vienu sezonu. Videoklipā, kurā tiek atskaņotas dažādas spekulācijas par Zlatana nākamo klubu, viņš pats uz tiem noraugās no malas, atrodoties "Galaxy" ģērbtuvē, bet "Twitter" publicētais video parakstīts ar vēstījumu: "Es vēl neesmu beidzis ar jums (I'm not done with you yet - angļu val.)."

27 spēlēs aizvadītajā sezonā Ibrahīmovičs guva 22 vārtus un izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles. Vieni no šiem vārtiem kļuva par 500. viņa karjerā. Taču "Galaxy" izšķirošajā regulārā čempionāta spēlē piedzīvoja zaudējumu, lai gan iekļūšanai izslēgšanas spēlēs būtu pieticis ar neizšķirtu.

Ibrahīmovičs ir uzvarējis vietējos čempionātos Nīderlandē ("Ajax"), Itālijā ("Juventus", "Inter" un "Milan"), Spānijā ("Barcelona") un Francijā (PSG).

Izmantotie resursi:goal.com

  +1 [+] [-]

, 2018-12-17 22:38, pirms 5 gadiem
Bosniešu gailis