Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Tieši pirms Krievijas līgas atsākšanās "Rostov" sastāvā seši Covid-19 saslimšanas gadījumi

Rolands Eliņš

Tieši pirms Krievijas līgas atsākšanās "Rostov" sastāvā seši Covid-19 saslimšanas gadījumi
Foto: AP/Scanpix

Krievijas Premjerlīgas atsākšanās paredzēta 19. jūnijā, kad spēli pret „Sochi” bija jāaizvada vienai no turnīra vadošajām komandām „Rostov”, taču tās sastāvā šodien inficēšanās ar koronavīrusu konstatēta sešiem futbolistiem, un komanda ievietota karantīnā.

„Rostov” komandā pirms sezonas atsākšanās tika rīkoti plaši koronavīrusa testi, kuros inficēšanās ar Covid-19 tika konstatēta sešiem futbolistiem, to vidū arī Romānam Jerjomenko, Jūrmalas „Spartaka” galvenā trenera Alekseja Jerjomenko dēlam.

Krievijas mediji ziņoja, ka komanda šobrīd ievietota karantīnā, kas piemērota arī komandas tehniskajam personālam, taču „Rostov” savā paziņojumā presei to neapstiprināja. „Rostov” apstiprināja, ka ar Covid-19 saslimuši seši futbolisti, kuri šobrīd ir izolēti. Viņi ir bijuši tiešā kontaktā ar pārējo kluba personālu, un „Rostov” sola, ka ievēros visas nepieciešamās rekomendācijas, lai nepieļautu koronavīrusa tālāku izplatību.

„Rostov” ir informējusi Krievijas Premjerlīgas vadību, kurai tagad jādomā, ko iesākt ar sezonas atsākšanos. Piektdien bija paredzētas divas spēles, ieskaitot „Rostov” maču pret „Sochi”, bet nedēļas nogalē paredzētas vēl vairākas spēles.

„Rostov” Krievijas čempionātā ieņem ceturto vietu, turklāt tikai pavisam nedaudz atpaliek no otrajā vietā esošās Maskavas „Lokomotiv”.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/football...