Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Apcietinātais Ronaldinju varētu būt iesaistīts naudas atmazgāšanā

Apcietinātais Ronaldinju varētu būt iesaistīts naudas atmazgāšanā
Ronaldinju. Foto: SIPA/Scanpix

Brazīlijas futbola leģenda Ronaldinju, kurš tika apcietināts, jo Paragvajā ieradās ar viltotu pasi, varētu būt iesaistīts naudas atmazgāšanas shēmā, norāda viņa lietas prokurors.

Ronaldinju Paragvajā ieradās pēc Dalijas Lopesas uzaicinājuma, un varasiestādes uzskata, ka viņa ir saistīta ar organizēto noziedzību un viltotu dokumentu izgatavošanu. Ņemot vērā brazīliešu futbolista saistību ar Lopesu, tiks izmeklēta viņa saistība ar naudas atmazgāšanu. Lopesa parūpējās par Ronaldinju ierašanos Paragvajā un sagaidīja viņu lidostā. Tagad viņa bēguļo no varasiestādēm, jo ir izsludināts apcietināšanas orderis.

"Šobrīd domājam, ka viņi izgatavoja viltotus dokumentus, ka viņi izmantoja šos dokumentus, lai iekļūtu Paragvajā, un ka dokumenti vēlāk tiktu izmantoti, lai noslēgtu komerciālos līgumus vai veiktu investīcijas, kas nav legālas," teica prokurors Osmars Legals.

Ronaldinju un viņa brālis tika apcietināti 6. martā, kad abi centās iekļūt Paragvajā, izmantojot viltotu Paragvajas pasi, lai gan viņiem kā Brazīlijas pilsoņiem iekļūšana kaimiņvalstī nebūtu apgrūtināta ar pašu pasi. Futbolista pārstāvji pauduši, ka Ronaldinju nav zinājis par to, ka dokumenti ir viltoti.

Pašlaik viņš atrodas cietumā, kur piedalās futbola mačos. Futbolists paturēts apcietinājumā, drošības nauda nav noteikta, jo Paragvajas varasiestādes uzskata, ka tad būtu liela iespēja, ka Ronaldiju mēģinātu bēgt no valsts.

Jāatzīmē, ka pagājušajā nedēļā policijā paši pieteicās divi vīrieši, kuri samaksājuši 18 tūkstošus dolāru, lai no Lopesas iegādātos viltotus dokumentus.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/br...


, 2020-03-17 12:37, pirms 4 gadiem
lol, zirgazobs būs pamatīgi ieberzies!
, 2020-03-17 12:45, pirms 4 gadiem
Cietuma futbola komanda ir sajūsmā!
, 2020-03-17 12:45, pirms 4 gadiem
"Futbolista pārstāvji pauduši, ka Ronaldinju nav zinājis par to, ka dokumenti ir viltoti"- kā var tikt pie viltotas pases, pašam to nezinot?
, 2020-03-17 16:13, pirms 4 gadiem
Patiešām tik populārs cilvēks cer izmantot viltotu pasi? Prātiņ nāc mājās.
"Vitesse" pret PSV. Foto: imago/Pro Shots/Scanpix
3

Saikne ar Abramoviču maksā "Vitesse" 18 punktus un pirmo izlidošanu 35 gadu laikā

Nīderlandes Karaliskās futbola asociācijas (KNVB) neatkarīga licencēšanas komiteja pieņēmusi lēmumu atņemt 18 punktus Eredivisie pastarītei Arnemas "Vitesse", kas tādējādi garantējusi augstākās līgas pamešanu.
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix
2

Vārtsargam rupja kļūda, Mesi atgriešanās neglābj no izstāšanās no CONCACAF Čempionu kausa

CONCACAF Čempionu kausā, ko agrāk dēvēja par Čempionu līgu, noskaidroti visi pusfinālisti. Šonakt atbildes spēlēs uzvarēja Meksikas klubi "Pachuca" un "Monterrey", sasniedzot nākamo kārtu.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieka un Dubras vienības savstarpējā cīņā zaudē kārtējos punktus

Lietuvas A līgā futbolā noslēgusies septītās kārtas izspēle, šodien laukumos cīnoties trim latviešu futbolistiem.