Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Astafjevs kļuvis par Kipras kluba "Pafos" akadēmijas treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Astafjevs kļuvis par Kipras kluba "Pafos" akadēmijas treneri
Vitālijs Astafjevs. Foto: Raitis Supe

LETA. Bijušais Latvijas futbola izlases ilggadējais kapteinis Vitālijs Astafjevs kļuvis par Kipras kluba "Pafos" akadēmijas treneri.

Kā informē klubs, 47 gadus vecais Astafjevs akadēmijā atbildēs par U17 un U19 vecuma komandām, tāpat viņš palīdzēs izvēlēties spēlētājus pirmajai komandai.

Astafjevs 2016. gada pavasarī pēc neveiksmīgā sezonas sākuma atkāpās no "Jelgavas" galvenā trenera amata, pametot vienību pēc gandrīz divu gadu darba.

Tāpat kādreizējais pussargs karjeras laikā strādājis par Rīgas "Skonto", Latvijas pieaugušo un U21 izlašu galveno treneru asistentu.

Astafjevs Latvijas valstsvienībā aizvadīja 167 spēles, kas ir dalīts otrais labākais rezultāts starp Eiropas izlasēm. Priekšā viņam ir tikai slavenais itāļu vārtsargs Džanluidži Bufons, bet tikpat maču ir arī spāņu vārtsargam Ikeram Kasiljasam.

Iepriekš Astafjevs strādāja Šitika Futbola skolā, kas ir Virslīgas kluba "Riga" FC sadarbības partneris. Savukārt rīdzinieki sadarbojas ar "Paphos", jo abas komandas saistītas ar vienu īpašnieku.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-17 14:53, pirms 5 gadiem
Lai veicas.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-17 15:20, pirms 5 gadiem
Cik dzirdeets FC Riga, nekas labs nenotiek...