Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Srna: "Domāju, ka krīze ir pārvarēta"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Srna: "Domāju, ka krīze ir pārvarēta"
Darijo Srna
Foto: AFP

Doņeckas "Shakhtar" futbola kluba pussargs horvāts Darijo Srna uzskata, ka kluba neveiksmēm ir tikai īslaicīgs raksturs un, ka komanda pavisam drīz sāks izcīnīt uzvaras.

Atgādināsim, ka Ukrainas klubs ļoti neveiksmīgi uzsācis šī gada čempionātu, jo septiņās spēlēs ir izcīnījis tikai vienu uzvaru, atrodoties tikai 11. vietā. Viens no komandas līderiem pussargs Darijo Srna uzskata, ka šīs neveiksmes ir izskaidrojamas ar atslābināšanos:

"Kas notiek? Mēs kopā spēlējam jau trīs ar pusi gadus. Šajā laikā Ukrainā esam ieguvuši visus iespējamos titulus. Pagājušajā gadā uzvarējām gan čempionātā, gan kausa izcīņā, kā arī ieguvām Superkausu. Pēc tā, spriežot pēc visa, mazliet atslābinājāmies.

Futbolā, starp citu, pastāv nerakstīts likums – vajag nokrist, lai atkal pieceltos. Pievērsiet uzmanību, ka laiku pa laikam tas notiek ar visiem: ar "Barcelona", ar "Real", ar "Chelsea", ar "Liverpool"... Kāpēc gan tas nevarētu notikt arī ar "Shakhtar"?"

Futbolists arī izteicās, ka nekādā gadījumā nevajadzētu atlaist komandas treneri, jo tieši ar viņa palīdzību pagājušajā sezonā tika iegūti visi iepriekš minētie tituli. Tāpat futbolists arī izteica cerību, ka visas neveiksmes jau ir pagātnē un turpinājumā komanda sāks uzvarēt.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

  -2 [+] [-]

, 2008-09-16 13:11, pirms 16 gadiem
oranzha koalicija "vishej radi" kartejo reiz izjuka, tapeec viss veel tikai saaksies