Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Alksnājs

Morinju kritizētajā ''Rostov'' laukumā aizliegts spēlēt

Morinju kritizētajā ''Rostov'' laukumā aizliegts spēlēt
''Rostov'' komanda
Foto: AP/Scanpix

Krievijas Premjerlīga aizliegusi FK ''Rostov'' un Kazaņas ''Rubin'' spēlēt savos laukumos, līdz klubi izlabos nepilnības. Nākamā mājas spēle Rostovas klubam paredzēta pirmajā aprīlī pret FK ''Krasnodar'', kamēr ''Rubin'' vienu dienu agrāk pret Sanktpēterburgas ''Zenit''.

Krievijas Premjerlīgas futbola laukumu komiteja agrāk šodien nāca klajā ar oficiālu paziņojumu, ka ''Olimp-2" un Kazaņas Centrālā stadiona laukumi, kur respektīvi ''Rostov'' un ''Rubin aizvada mājas spēles, neatbilst normatīvajām prasībām un tajos šobrīd spēlēt nedrīkst. Norādīts, ka klubiem ir jānovērš nepilnības līdz nākamajām pārbaudēm, kas tiek plānotas pirms 31. marta. Tādējādi abām komandām būs iespēja iegūt atļauju pirms tuvākajām mājas spēlēm.

Pirms nedēļas, astotajā martā, Mančestras ''United'' galvenais treneris Žuzē Morinju publiski kritizēja ''Rostov'' laukumu, pasakot, ka pat nezina vai to var saukt par laukumu. UEFA tikmēr deva zaļo gaismu abu komandu spēlei ''Olimp-2'' stadionā, kura beidzās 1:1.

Šovakar 22:05 Mančestras ''United'' slavenajā laukumā ''Old Trafford'' notiks komandu otrā savstarpējā spēle Eiropas Līgas ietvaros.

Savukārt Kazaņas "Rubin'' savu pēdējo spēli Centrālajā stadionā aizvadīja 11. martā pret ''Orenburg'' un sestdien spēlēs pret Jekaterinburgas ''Ural'', kura Krievijas Premjerlīgā cīnās par izdzīvošanu.

FK ''Rostov'' pagājušajā sezonā paveica vienu no Krievijas futbola lielākajiem pārsteigumiem, kad finišēja otrajā vietā valsts Premjerlīgā, vēl pēdējā kārtā cīnoties par titulu. Vēl sezonu iepriekš Rostovas pie Donas klubs par mata tiesu noturējās augstākajā divīzijā, dalot punktus ar pirmspēdējo vietu.

Izmantotie resursi:
FC Rostov banned from pitch Mourinho slammed -...
Информационное сообщение


, 2017-03-16 16:46, pirms 7 gadiem
Tātad sanāk, ka krieviem ir augstākas prasības pret laukumiem nekā UEFA? Vai arī rostovieši piebāza UEFA kabatas un krievu federācijas kabatām vairs nepietika naudas...
, 2017-03-16 16:49, pirms 7 gadiem
Pasaules kauss 2018. tur notiks?
, 2017-03-16 16:55, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: Pasaules kauss 2018. tur notiks?
Rostovā notiks, taču ne šajā stadionā, bet gan pavisam jaunā, kurš pašlaik ir tikai tapšanas procesā.
, 2017-03-16 16:57, pirms 7 gadiem
tas sods par reputācijas graušanu Eiropas mērogā
vienmēr jārēķinās, ja brauc ciemos lielas zvaigznes , arī prasības būs lielas, kā visās jomās : koncertos, kino, operā utt

par PK2018, tak Rietumeiropā ir tehnoloģijas, ka gatavu zālāju atved un ieklāj vienas nakts laikā, ir jau praksē bijuši gadījumi
, 2017-03-16 17:03, pirms 7 gadiem
Saxson un jenoti, kur jūs esat? te nu bija, pats aizstāvēji Rostovas laukumu un noēdi bez sāls Mourinjo ar visādiem vārdiem apsaukājies, tagad esi izklīdis pa krūmiem, kad savējie aizliedz, un kritizē laukuma kvalitāti. Iesaku ar savu trollismu vairs nenākt šurp, paliec alā, kur esi un esi pretrunā ar sevi!
, 2017-03-16 17:36, pirms 7 gadiem
"Krievijas Premjerlīgas futbola laukumu komiteja" ha ha. Kādas tik komitejas neizdomā, ka tik naudu pelnīt 👌😂 liekēžu bars ar valsts atbalstu. Ha ha.
, 2017-03-16 19:35, pirms 7 gadiem
Dinamo- krievijā jau velēna jāatrok. Tur aug jau 5o gadsimtu tā zāle.
, 2017-03-16 20:21, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Saxson un jenoti, kur jūs esat? te nu bija, pats aizstāvēji Rostovas laukumu un noēdi bez sāls Mourinjo ar visādiem vārdiem apsaukājies, tagad esi izklīdis pa krūmiem, kad savējie aizliedz, un kritizē laukuma kvalitāti. Iesaku ar savu trollismu vairs nenākt šurp, paliec alā, kur esi un esi pretrunā ar sevi!
tu arī varētu palikt alā, mudak
Olivjē Žirū. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Milānas izcilnieks Žirū grasās iet Lorisa pēdās un tuvojas pārejai uz MLS

Francijas futbola izlases uzbrucējs Olivjē Žirū, kurš vasarā kļūs par brīvo aģentu, ir panācis principiālu vienošanos ar MLS klubu "Los Angeles", vēstī žurnālists Fabricio Romāno.
Husrovs Toirovs. Foto: FC Shakhtar
8

"Shakhtar" soda futbolistu par tīkšķi okupantu uzvarai un naudu novirzīs Ukrainas armijai

Titulētais Ukrainas futbola klubs Doneckas "Shakhtar" paziņojis, ka Tadžikistānas uzbrucējs Husrovs Toirovs sodīts vienas mēnešalgas apmērā, jo ielaikojis attēlu par okupantu uzvaru pārbaudes spēlē. Soda nauda tiks novirzīta Ukrainas armijas atbalstam.
"Fenerbahce" spēlētāji pret "Trabzonspor" atbalstītāju. Foto: Zumapress.com/Scanpix
6

"Fenerbahce" spēlētājiem uzbrūk Trabzonas fani, futbolists aizstāvas ar efektīgu sitienu

Daudzējādā ziņā dramatisks svētdienas vakars aizvadīs Turcijas Superlīgā, kur laimīgas uzvaras izrāva abas titula pretendentes Stambulas "Galatasaray" un "Stambulas "Fenerbahce".