Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Dubras "Oleksandriya" trīs pendeļu un divu noraidījumu mačā izrauj dramatisku uzvaru

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dubras "Oleksandriya" trīs pendeļu un divu noraidījumu mačā izrauj dramatisku uzvaru
Kaspars Dubra (pa kreisi) svin komandas vārtu guvumu. Foto: fco.com.ua

Ukrainas Premjerlīgas 18. kārtas mačā otro uzvaru pēc kārtas pašmāju čempionātā svinējusi Latvijas futbola izlases aizsarga Kaspara Dubras "Oleksandriya", kas izbraukumā ar 2:1 apspēlēja "Dnipro-1". Visi trīs vārti tika gūti pēc 11 metru sitieniem.

Rezultāts palika neatklāts līdz pat 79. minūtei, kad otro dzelteno kartīti, kā arī pendeli uz saviem vārtiem nopelnīja "Dnipro-1" aizsargs Maksims Lopironoks. Sekojošo 11 metru soda sitienu realizēja Maksims Tretjakovs. Minimālu 1:0 pārsvaru "Oleksandriya" noturēja līdz 90. minūtei, kad ar pendeli jau uz pretējiem vārtiem 1:1 panāca Staņislavs Kulišs. Tomēr jau pēc minūtes "Dnipro-1" pussargs Oleksandrs Nazarenko nopelnīja sarkano kartīti un vēl vienu (!) 11 metru soda sitienu uz Dņipro vārtiem. Par varoni kļuva viesu futbolists Tretjakovs, kurš vēlreiz bija precīzs, izraujot uzvaru ar 2:1.

Dubra laukumā bija "no zvana līdz zvanam", "Oleksandriya" vienība ar izcīnītiem 33 punktiem Ukrainas Premjerlīgas kopvērtējumā saglabājot piekto vietu.

Šveices Superlīgas 18. kārtas noslēgumā "Sion" (21 punkts) bez uzbrucēja Roberta Uldriķa nospēlēja 1:1 ar Noišatelas "Xamax" (14 punkti) ārpus kuras sastāva bija aizsargs Mārcis Ošs.