Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Baltkrievijas līgā ceturtā kārta beidzas ar bezvārtu neizšķirtu

Rolands Eliņš

Baltkrievijas līgā ceturtā kārta beidzas ar bezvārtu neizšķirtu
Foto: Reuters/Scanpix

Baltkrievijā turpinās futbola līgas izspēle, un šodienas vienīgajā spēlē „Slavia Mozyr” cīnījās neizšķirti 0:0 pret Brestas „Rukh”.

„Slavia Mozyr” bija šodienas spēles favorīte, taču pie vārtu guvuma tā arī netika, neskatoties uz to, ka kopš 62. minūtes spēlēja vairākumā. „Slavia” nebija arī pārsvara izdarīto sitienu skaita ziņā (9:9) un komanda neizmantoja iespēju gūt sezonas trešo uzvaru un pacelties uz turnīra tabulas augšējo pozīciju.

„Slavia” ieņem piekto vietu līgā, kamēr „Rukh” ar četriem punktiem četrās spēlēs ir 13. vietā 16 komandu konkurencē.

Spēli klātienē vēroja 715 skatītāji.

Šī ir vienīgā oficiālā futbola spēle, kas šodien norisinājās Eiropā, un viena no trim visā pasaulē – vēl divi mači šonakt tika izspēlēti Nikaragvas futbola līgā. Vairākas pārbaudes spēles šodien aizvadīja Zviedrijas futbola klubi. Arī Zviedrijā valsts noteiktie karantīnas apstākļi nav tik stingri, taču futbola čempionāts ir pārtraukts.