Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Real" Pasaules klubu kausa pusfinālā spēlēs pret "Club America"

Rolands Eliņš

"Real" Pasaules klubu kausa pusfinālā spēlēs pret "Club America"
"Club America" apsveic Silvio Romero ar vārtu guvumu
Foto: AP/Scanpix

Šodien Japānā aizvadīti ceturtdaļfināla mači FIFA Klubu pasaules kausā, un vietu pusfinālā nodrošināja Meksikas “Club America” un Kašimas “Antlers” no Japānas.

Vienīgā Eiropas pārstāve un reizē turnīra galvenā favorīte Madrides “Real” savu pirmo spēli aizvadīs 15. decembrī pusfinālā, kuram šodien uzzinājusi savu pretinieci. Dienvidkorejas “Jeonbuk” un Meksikas “Club America” duelī ar 2:1 uzvarēja meksikāņi, sasniedzot pusfinālu un kļūstot par “Real” pretinieci.

Mača gaitā pirmā vadībā gan izvirzījās Korejas komanda, kuras sastāvā 23. minūtē vārtus guva Kims Bokjungs. Taču otrajā puslaikā ar diviem vārtiem atbildēja 28 gadus vecais argentīnietis Silvio Romero, un “Club America” uzvarēja ar 2:1. Pašās beigās korejiešiem gan bija laba iespēja izraut neizšķirtu, taču sitiens ar galvu no lieliskas pozīcijas bija nedaudz neprecīzs.

“Club America” ir septiņkārtēja CONCACAF Čempionu kausa uzvarētāja un 12. kārtēja Meksikas čempione. Komandu pārstāv vairāki Paragvajas un Meksikas izlases spēlētāji. Arī šosezon "Club America" sasniegusi vietējā čempionāta finālu, lai gan regulārajā sezonā palika tikai piektajā vietā 18 komandu konkurencē.

Otrajā pusfinālā par Dienvidamerikas spēcīgākā klubu turnīra uzvarētājas “Atletico Nacional” no Kolumbijas pretinieci kļuva Japānas “Antlers”. Šodienas ceturtdaļfinālā pret Dienvidāfrikas “Sundowns” japāniešu klubs uzvarēja ar 2:0, tiesa, abus vārtus gūstot pēc 60. minūtes. Pirmajā puslaikā vairāk uzbruka Āfrikas komanda, taču 63. minūtē uzvaras vārtus “Antlers” rindās guva Jasuši Endo.

“Atletico” un “Antlers” pusfināls tiks aizvadīts 14. decembrī. Savukārt fināls paredzēts 18. decembrī. Eiropas klubi šajā turnīrā uzvarējuši astoņas reizes no pēdējām deviņām. Vienīgais izņēmums bija 2012. gadā, kad “Chelsea” piekāpās “Corinthians” no Brazīlijas.

Izmantotie resursi:
FIFA Club World Cup Japan 2016 - Matches -...

  -1 [+] [-]

, 2016-12-11 17:42, pirms 7 gadiem
Varētu zaudēt un braukt mājā, nav ko spēkus tērēt nesvarīgiem kausiem. Šogad jācenšas la Ligu panjemt.