Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kokorins un Mamajevs apcietināti uz diviem mēnešiem

Rolands Eliņš

Kokorins un Mamajevs apcietināti uz diviem mēnešiem
Aleksandrs Kokorins. Foto: AFP/Scanpix

Maskavas tiesa paziņojusi, ka kā pirmstiesas drošības līdzeklis „Zenit” futbolistam Aleksandram Kokorinam, viņa jaunākajam brālim Kirilam Kokorinam un "Krasnodar" futbolistam Pāvelam Mamajevam piemērots divu mēnešu ilgs apcietinājums.

Krievijas sporta sabiedrību pāršalkušajā skandālā šovakar sagaidīts tiesas lēmums par drošības līdzekļa piemērošanu Aleksandram Kokorinam un Pāvelam Mamajevam. Viņi abi un Kokorina jaunākais brālis tiek apsūdzēti par huligānismu un pēc apsūdzības prasības, kurā viņi formāli bija raksturoti kā draudi sabiedrībai, Maskavas tiesa lēmusi par viņu paturēšanu arestā līdz astotajam decembrim, proti, uz diviem mēnešiem.

Kokorins savā uzrunā tiesai bija lūdzis apžēlošanu un drošības līdzekļa nepiemērošanu, taču bez rezultātiem. To pašu darīja arī Pāvels Mamajevs, pamatojot to, ka pretējā gadījumā klubs varētu lauzt ar viņu līgumu. Abi futbolistu advokāti tiesai ierosināja nepaturēt viņu klientus apcietinājumā, piedāvājot, ka abi parakstīsies par neizbraukšanu no valsts.

Kokorina advokāts Oļegs Popovs pēc tiesas lēmuma uzzināšanas krievu medijiem paziņoja, ka šis lēmums noteikti tikšot pārsūdzēts un šodienas tiesas sēdē nekādas runas par iespējamo drošības naudas iemaksu nebija: „Mēs iesniegsim papildus pierādījumus, daudz nopietnākus. Cerams, tas liks atcelt lēmumu par ieslodzījumu.”

Kokorina pārstāvētā „Zenit” vienība pēc šodien piemērotā drošības līdzekļa Kokorinam paziņoja, ka negrasās piemērot viņam papildus sankcijas līdz brīdim, kad tiesa būs pieņēmusi galīgo lēmumu. Krievijas Premjerlīgā šobrīd ir izlašu pārtraukums, bet oktobra otrajā pusē un novembrī sezonas risināsies pilnā sparā.

Kokorins un Mamajevs tiek apsūdzēti divos kautiņos šīs nedēļas sākumā, kad agrā rītā piedalījās divos dažādos incidentos, kuri abi tika fiksēti novērošanas kamerās un izplatīti publiski internetā. Pirmajā incidentā cieta šoferis Vitālijs Solovčuks, kurš paziņojis, ka negrasās piedot saviem pāridarītājiem un gatavs tiesāties līdz galam, kamēr otrajā incidentā futbolisti un viņu draugi uzbruka Denisam Pakam, Krievijas ministrijas pārstāvim.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/football...
https://www.championat.com/football...

Slēpts komentārs: mozilla

  +6 [+] [-]

, 2018-10-11 21:59, pirms 5 gadiem
"Maskavas tiesa paziņojusi, ka kā.." Mūsdienu skolās tiešām māca, ka šos divus pēdējos vārdus vajag lietot vienu aiz otra?

  +9 [+] [-]

, 2018-10-11 21:59, pirms 5 gadiem
Pat ja Kokorins pauž soctīklos simpātijas Putinam tas viņam šoreiz nepalīdzēs un tam ir 2 iemesli:

1.Piekauts augsts valsts ierēdnis + TV vadītājas šoferis (un šova vadītājā pārstāv PBK kanālu un tas nav mazsvarīgi)

2.Putinam šausmīgi krīt reitings un viņam ir kkā jāuzlabo tas un šāda paraugprāva var nākt par labu tādā ziņā ka no soda nav pasargāts neviens un nav svarīgi kādu stāvokli Tu ieņem sabiedrībā!

Nešaubos ka Mamajevs 100% sēdēs!

  +2 [+] [-]

, 2018-10-11 22:13, pirms 5 gadiem
bidlam jasez un ilgi..futbols no ta necietis..nu nekad sitie mesli neklus par cilvekiem

  +4 [+] [-]

, 2018-10-11 22:25, pirms 5 gadiem
Gucci te nepalīdzēs!

     [+] [-]

, 2018-10-11 22:31, pirms 5 gadiem
Kur ta var izcakaret savu karjeru, pipec!!!

 +12 [+] [-]

, 2018-10-11 22:35, pirms 5 gadiem
Krievs paliek krievs. Šodien kruts 10 cilvju barā, rīt raud mentenē, ka visu nozēlo un nekad tā vairs nedarīs.

  +6 [+] [-]

, 2018-10-11 22:39, pirms 5 gadiem
To otru klaunu sauc mamajevs, bet tas nu tā. Šitie ir galvenās balvas ieguvēji kategorijā Sportists-pedālis. Lielākus lohus nevaru atcerēties

  +6 [+] [-]

, 2018-10-11 22:41, pirms 5 gadiem
Raiteens rakstīja: Krievs paliek krievs. Šodien kruts 10 cilvju barā, rīt raud mentenē, ka visu nozēlo un nekad tā vairs nedarīs.
Lohs paliek lohs un tautība te nav pie vainas.

  +4 [+] [-]

, 2018-10-11 22:49, pirms 5 gadiem
„Mēs iesniegsim papildus pierādījumus, daudz nopietnākus. Cerams, tas liks atcelt lēmumu par ieslodzījumu.”

kaadus veel pieraadijumus???
Slēpts komentārs: mozilla

  +5 [+] [-]

, 2018-10-11 23:28, pirms 5 gadiem
Zenit, kā jau Pļūtina pilsēta, negrib pieņemt pret savas pilsētas kluba pārstāvi nekādu lēmumu, jo, visticamāk, Pļūtins izručīs un izlīdzinās šito lietu. Abi taču spēlējuši sierlandes izlasē, un krievam sadot otram pa muti, tas ir normāli, pat apsveicami. Pierunās cietušos atcelt apsūdzības, un viss norimsies.

Mamajevs, acīmredzot, ir pilnīgi atsaldēts urla, ja pamatoja ar to, ka klubs ar viņu lauzīs līgumu. Smadzenes, acīmredzot, ir izdauzītas, spēlējot ar galvu.

Kokorina vecākiem vispār liels pagodinājums - divi dēli, abi atsaldēti.

  +4 [+] [-]

, 2018-10-11 23:58, pirms 5 gadiem
Tādi kret īni.. ar riebumu lasīju komentus Krievijas lapās, kur atrodas tādi paši slimnieki, kas izsaka atbalstu šiem atsaldētajiem.. ka redz, nekas jau nebija, sakāvās un? Kādēļ jāliek cietumā? Ļoti liela.sabiedribas daļa slima, vāks!

  +4 [+] [-]

, 2018-10-12 00:05, pirms 5 gadiem
Paši krievu žurnālisti atzīst ka ja viņi piekautu sētnieku Vasju, viss būtu ok un nekas par to nebūtu, bet viņi uzrāvās ne uz tiem cilvēkiem.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-12 00:06, pirms 5 gadiem
ficuks rakstīja: Tādi kret īni.. ar riebumu lasīju komentus Krievijas lapās, kur atrodas tādi paši slimnieki, kas izsaka atbalstu šiem atsaldētajiem.. ka redz, nekas jau nebija, sakāvās un? Kādēļ jāliek cietumā? Ļoti liela.sabiedribas daļa slima, vāks!
Šoreiz pat RUS žurnālisti visos kanālos un tok-šovos pārsteidz pozitīvi.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-12 09:51, pirms 5 gadiem
Redzēju dažos krievu ziņu sežetos ka ir bijis vēl trešais cietušais, bet vienkārš cilvēks no Baltkrievijas kas ticis piekauts kaut kur pie stacijas arī tajā dienā. To nemaz nepiemin tagad lielākajā daļā ziņu, jo redz nav tik svarīgs. Tādēļ ja arī šie divi būtu vienkāršie tad visticamāk ar dažām mazām ziņām viss beigtos. Bet abi šie varoņi turklāt regulāri izcēlušies ar dažādiem visatļautības un blatošanas incidentiem un vienmē visi piever acis. Kokorins ar auto piemēram brauc kā prezidents, kur grib un kā grib, rupji pārkāpjot satiksmes noteikumus. Un uz milicijas aizrādījumiem sprēgā pretī. Pārāk daudz gan klubi, gan visi pārējie ir pievēruši acis uz visiem izgājieniem un te ir rezultāts.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-12 10:48, pirms 5 gadiem
boleks rakstīja: Redzēju dažos krievu ziņu sežetos ka ir bijis vēl trešais cietušais, bet vienkārš cilvēks no Baltkrievijas kas ticis piekauts kaut kur pie stacijas arī tajā dienā. To nemaz nepiemin tagad lielākajā daļā ziņu, jo redz nav tik svarīgs. Tādēļ ja arī šie divi būtu vienkāršie tad visticamāk ar dažām mazām ziņām viss beigtos. Bet abi šie varoņi turklāt regulāri izcēlušies ar dažādiem visatļautības un blatošanas incidentiem un vienmē visi piever acis. Kokorins ar auto piemēram brauc kā prezidents, kur grib un kā grib, rupji pārkāpjot satiksmes noteikumus. Un uz milicijas aizrādījumiem sprēgā pretī. Pārāk daudz gan klubi, gan visi pārējie ir pievēruši acis uz visiem izgājieniem un te ir rezultāts.
A ko tur pieminēt? Viņi paši intervijā saka, ka ir 3 epizodes. Tātad izmeklēšana ir par visām 3.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-12 10:49, pirms 5 gadiem
ficuks rakstīja: Tādi kret īni.. ar riebumu lasīju komentus Krievijas lapās, kur atrodas tādi paši slimnieki, kas izsaka atbalstu šiem atsaldētajiem.. ka redz, nekas jau nebija, sakāvās un? Kādēļ jāliek cietumā? Ļoti liela.sabiedribas daļa slima, vāks!
Tādu debilu sabiedrību Kremlis ir izaudzinājis - vienaldzīgu, agresīvu, neiecietīgu. Nebūtu Pundurim švaki ar reitingiem un nebūtu abi cietušie pietiekami svarīgi cilvēki, tad šitie ambāļi tiktu cauri sveikā. Šoreiz nepaveicās un domāju, ka būs paraugprāva. Bet normālā sabiedrībā viņi sēdētu jebkuros apstākļos, kā arī komentāros nebūtu ne kripatas atbalsta tādam stulbumam.

     [+] [-]

, 2018-10-12 16:54, pirms 5 gadiem
Ulrihs rakstīja: A ko tur pieminēt? Viņi paši intervijā saka, ka ir 3 epizodes. Tātad izmeklēšana ir par visām 3.
Nu un kur tu šajā rakstā redzi pieminētas trīs epizodes? Tāpēc arī pieminēju.

     [+] [-]

, 2018-10-12 22:59, pirms 5 gadiem
"To pašu darīja arī Pāvels Mamajevs, pamatojot to, ka pretējā gadījumā klubs varētu lauzt ar viņu līgumu."
ha ha, jā, reizēm nogalinu cilvēkus, bet tas nav iemesls mani turēt cietumā, jo tad man klubs nemaksās naudu... apbrīnojami, kas notiek tādu bidlu smadzenēs... plus vēl advokāti iesniegs pārliecinošus pierādījumus! kādus? ka kontraktu laušanas gadījumā viņu klienti zaudēs ļoti daudz naudas, kas krievijā nav pieļaujami?