Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Dānija sezonu atsāks 28. maijā , Itālijā pēc nedēļas atļaus treniņus kopējā grupā

Agris Suveizda

Dānija sezonu atsāks 28. maijā , Itālijā pēc nedēļas atļaus treniņus kopējā grupā
Rīdzinieku pussargs Filipi Brizola pret "Kobenhavn". Foto" Zigismunds Zālmanis, rigafc.lv

Itālijas veselības ministrs Roberto Speranca un sporta ministrs Vinčenco Spadafora kopīgā paziņojumā pavēstījuši, ka no 18. maija jeb nākamās pirmdienas futbola klubiem tiks ļauts trenēties kopējā grupā. Tiesa gan, pagaidām vēl netiek ziņots, kādi ierobežojumi treniņprocesam paliks spēkā.

Pirms nedēļas Itālijas klubiem tika atļauts atvērt bāzes individuāliem treniņiem, bet jau no nākamās nedēļas komandas varēs pāriet uz treniņiem kopējā grupā. Lēmums par to, vai sezonu drīkstēs atsākt, gaidāms vēl nedēļu vēlāk. Vēl aprīļa beigās sporta ministrs Spadafora lielā riska dēļ apšaubīja iespēju atsākt čempionātu.

Tikmēr Dānijas Superlīga jau paziņojusi, ka 28. maijā tā atsāks sezonu. Līdz otrā apļa beigām, pēc kuram komandas dalīsies labāko sešiniekā un apakšgala astotniekā, atlikušas tikai divas kārtas. Pārliecinoša līdere ar 62 punktiem 24 spēlēs ir "Midtjylland", par 12 punktiem apsteidzot "Riga" iepriekšējās vasaras pretinieci "Kobenhavn". Vēl 10 punktus tālāk ir "Aarhus".

Izmantotie resursi:
https://www.gazzetta.it/Calcio/Seri...
3F Superliga genstart i uge 22 | 3F Superliga

     [+] [-]

, 2020-05-12 11:01, pirms 4 gadiem
Dāņiem arī sāksies futbols.