Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Fantastisks tālsitiens sarūgtina Baltkrievijas līderus, Minskas "Dinamo" turpina nīkuļot

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Fantastisks tālsitiens sarūgtina Baltkrievijas līderus, Minskas "Dinamo" turpina nīkuļot
Foto: Torpedo-BelAZ

Šodien Baltkrievijas Augstākajā līgā futbolā turpinājās ceturtās kārtas izspēle. Vēl vienu zaudējumu piedzīvoja Minskas "Dinamo", bet pirmo reizi paklupa pārsteidzošā līdervienība.

Minskas "Dinamo" izbraukumā ar 0:1 piekāpās "Gorodeya", vienīgos vārtus ielaižot 14. minūtē no 11 metru soda sitiena. Baltkrievijas galvaspilsētas slavenākā komanda, kas pagājušajā sezonā palika tūdaļ aiz labāko trijnieka, sākusi neveiksmīgi – četros mačos iegūti tikai trīs punkti, turnīra tabulā ieņemot zemo 12. vietu. Turklāt vienai no aiz muguras esošajām komandām ir spēle rezervē. "Gorodeya" un "Dinamo" spēli klātienē vēroja 530 skatītāji.

"Zinājām, ka būs tāda spēle, atbilstoši arī gatavojāmies. Skaidrs, ka šeit uzspēlēt futbolu ir nereāli, neiespējami, taču tādas ir mūsu reālijas. Domāju, ka šāds futbols nevienam baudu nesagādāja. Zaudējām tāpēc, ka pielaidām vienu vienīgu kļūdu, bet savus momentus neizmantojām," vīlies bija "Dinamo" galvenais treneris Sergejs Gurenko. Viņa vadītā komanda, ieskaitot kausa izcīņu, zaudējusi piecos no sešiem mačiem, kaut "Dinamo" allaž tiek pieskaitīta zelta pretendentēm.

Pirmo zaudējumu piedzīvoja pārsteidzošā līdere Minskas "Energetik-BGU" (pagājušajā sezonā 12. vieta), kas sezonu bija sākusi ar maksimālajiem deviņiem punktiem. Tomēr šodien viesos ar 0:2 nācās piekāpties Žodzinas "Torpedo-BelAZ". Laukuma saimnieki abus vārtus guva otrajā puslaikā, ar 11 minūšu intervālu izceļoties Andrejam Hačaturjanam un Gabrielam Ramosam, kuram padevās ideāls tālsitiens. Tagad arī "Torpedo-BelAZ" kontā ir deviņi punkti, un tieši tā pacēlusies uz pirmo vietu. Spēli vēroja 287 skatītāji.

Dienas trešajā mačā "Slutsk" un "Vitebsk" duelī uzvarētājs netika noskaidrots – 1:1. Pēc pirmā puslaika vadībā bija viesi, pateicoties Jona Nikolaesku precīzajam sitienam, bet 63. minūtē Suleimans Koanda panāca izlīdzinājumu. "Slutsk" ar septiņiem punktiem ir trešā, tikpat ir arī "Vitebsk", kam sliktāka vārtu starpība, tāpēc ceturtā vieta. Maču apmeklēja 145 skatītāji.

     [+] [-]

, 2020-04-11 22:30, pirms 4 gadiem
Tiesi sodien pirmo reizi skatijos belaru cempim, nedaudz labaks par musejo. kads reiz bija.